R3 3100 sistem yükseltmek

O zaman kasa + 5600 al ilk olarak. Geri kalanı kafana göre bakarsın.
bu mu hocam? İşlemciden çok anlamıyorum fakat benim işlemci ile aynı gibi duruyor ghz'i falan

Peki hocam 1050 Ti ve Ryzen 3 3100'ü 2. elden satabilir miyim sizce? Ederi ne olur bir de?

Evet dediği işlemci bu. 1050 Ti'ı satabilirsiniz fakat Ryzen 3 3100'ü satabilir misiniz bilmiyorum. Alıcısı zor çıkar.

Ramler cope, islemci 5600 olacak + kule tipi sogutucu + kasa cope + yeni kasa. Ekran karti alacaksan ikinci el rx 6600 al.

Kasa ram islemci kesin degis.
hocam herkes 5600 önermiş fakat özelliklerine baktığımda ve versus'dan karşılaştırdığımda benim işlemcim ile aynı seviyede gösteriyor bilmediğim bir durum mu var acaba?

Hocam herkes 5600 önermiş fakat özelliklerine baktığımda ve Versus'dan karşılaştırdığımda benim işlemcim ile aynı seviyede gösteriyor bilmediğim bir durum mu var acaba?
Eki Görüntüle 2208537

Bu hangi site bilmiyorum fakat kısaca şöyle anlatayım hocam size.
6 çekirdek > 4 çekirdek.
4.35GHz > 4.15GHz.
12 Threads > 8 Threads.
2022 model > 2020 model.

hocam herkes 5600 önermiş fakat özelliklerine baktığımda ve versus'dan karşılaştırdığımda benim işlemcim ile aynı seviyede gösteriyor bilmediğim bir durum mu var acaba?
Eki Görüntüle 2208537
Alakasi yok, site dandik. Biri 6 cores 12 threads, digeri 4 cores 8 threads. 5600'un tek cekirdek performansi 3100'den yuzde 30 daha fazla. Aralarindaki teknoloji yili farkini soylemiyorum bile, 3 yil oynuyor. Hatta hatirladigim kadariyla 3100'un 4 cekirdeki gercek tam zamanli bile calismiyordu, 2+2 seklinde bolunuyor, o da tam performans vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…