Merhaba bu konu hakkında çok sinirlenmeye başladım. Bu aralar GTA 5'e bayağı drop girmeye başladı. 2 gün olmuştur başlayalı gıcık oldum, oyunu sileceğim bildiğiniz ya. Diğer ki oyunlarda yok bu sıkıntı ekran kartı 67-66 arası işlemcide 55-57 arası geziniyor. Ekran kartı kullanımı %100, işlemci %70. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz lütfen?
Ekran kartı RX550 4 GB.
İşlemci Ryzen 3 3100.
Haklısınız olabilir. İsterseniz size discordda ekran paylaşabilirim Hiç drop yemiyorum. Tabii AMD'de çift kanal RAM performansı ciddi miktarda arttırıyor.
Yok hocam yemiyor olabilirsiniz ben de 1600 AF'yi tek kanal RAM ile kullanıp drop yemiyordum hiçbir oyunda. Herkeste olmuyor drop sıkıntısı zaten bazı kişilerde tek kanal drop yapıyor nedense.
Evet hocam doğrulamıştım 2 kere falan çünkü oyunda biri beni aradığı zaman ses boğuk geliyordu doğruladım geçti ama drop geçmedi yazılımsal olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada konuyla alakası yok ama DotA 2 dede bazen donup takılma sorunu yaşıyordum 2 kere oldu doğruladım dosyaları büyük ihtimal oyundan kaynaklıydı reset atmak zorunda kalıyordum.
Evet hocam doğrulamıştım 2 kere falan çünkü oyunda biri beni aradığı zaman ses boğuk geliyordu doğruladım geçti ama drop geçmedi yazılımsal olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada konuyla alakası yok ama DotA 2 dede bazen donup takılma sorunu yaşıyordum 2 kere oldu doğruladım dosyaları büyük ihtimal oyundan kaynaklıydı reset atmak zorunda kalıyordum.
Oyunu tekrar kurmayı deneyebilir misin? Sorun sonradan ortaya çıktıysa eğer tekrar yükleyince düzelir bence.
PSU'dan olsaydı başka oyunlarda hatta masaüstünde bile sorun çıkartırdı o biraz düşük ihtimal.