R3 3100 sistemde oyunlara Alt+Tab atınca arka plan çok kasıyor

Oyunların hepsinde yaşıyorum. Alt Tab atınca arka plan kasıyor ve oyuna girerken 2-3 dakika donup geri oynanıyor. Sürüm Windows 10 Pro.

Sistem:
GPU: ASUS Dual GTX1650 4 GB / CPU: AMD Ryzen 3 3100 3.9GHz / RAM: Adata XPG Gammix 8 GB 3000MHz RAM / Kasa: FSP Vento 450W PSU kasa / Anakart: ASUS A320M-F / SSD: Adata SU750 512 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    807,3 KB · Görüntüleme: 62
Sorun tek kanal RAM ile alakalı olabilir. Bende tek kanal 8 GB RAM var arada ALT+TAB kullandığım zaman arayüzde kasmalar olabiliyor. Bu benim görüşüm. Belki de sorunun kaynağı tek kanal RAM olmayabilir.

Hocam Unlost'un fps artırma ile ilgili yaptığı bir takım şeyler var, dakika 7 ile 9:15 arası Nvidia Denetim Masasında bazı şeyleri değiştiriyor. Ben bu şekilde değiştirdikten sonra ne basitinden CS:GO da bekleme sürem bir kaç saniyeye düştü keza GTA:V gibi bir oyunda da bir kaç saniyede oyuna dönebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı