Merhaba ben bilgisayar topluyorum. İlk olarak anakart, işlemci, RAM aldım. 1100 lira daha bütçem var. Bu bütçeye alacağım bileşen ne olmalı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Eklemeyi unutmuşum monitör dahil bir sistem topluyorum. Oyun bilgisayarı olmasını istiyor. M alacaklarım arasında klavye, mouse, hepsi dahil olacak. Elime para geçtikçe alıyorum parçaları. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Aero White bayağı indirime girmiş, kaliteli bir PSU. İleride yükseltme yapacağınız zaman da iyi olur.
Gigabyte 240 GB GP-GSTFS31240GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte 240 GB GP-GSTFS31240GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kötü olmuş. Ben şu anda anakartım gereği SATA II hızlarında kullanıyorum, 230-250 arası okuma yazma hızları çıkıyor. Yakın zamanda H410M-PRO alıp SATA III hızlarını da deneyimleme fırsatı bulurum.