D Deniz K Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 27 Mayıs 2022 #1 Anakart Asus B450m K İşlemci Ryzen 3 3100 İşlemci soğutucumu değiştirmek istiyorum şu anda AMD Wraith stealth kullanıyorum. Aerocool Verkho2 Dual Çift Fanlı, 2x6mm Isı Borusu, 4pin PWM Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-VERKHO2D) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik böyle bir soğutucu buldum sizce iyi midir?
İşlemci soğutucumu değiştirmek istiyorum şu anda AMD Wraith stealth kullanıyorum. Aerocool Verkho2 Dual Çift Fanlı, 2x6mm Isı Borusu, 4pin PWM Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-VERKHO2D) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik böyle bir soğutucu buldum sizce iyi midir?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 27 Mayıs 2022 #2 Fena değil 3100 için gayet yeterli olur.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.106 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #3 Stok soğutucundan her türlü daha iyi performans vereceğine eminim. Bu bütçeyle olabilecek en mantıklısı. Macunu da olabildiğince kaliteli kullanmaya ve güzel yaymaya özen göster. Montajlarken de vidaları kararında ve dikkatlice sıktığına emin ol.
Stok soğutucundan her türlü daha iyi performans vereceğine eminim. Bu bütçeyle olabilecek en mantıklısı. Macunu da olabildiğince kaliteli kullanmaya ve güzel yaymaya özen göster. Montajlarken de vidaları kararında ve dikkatlice sıktığına emin ol.