B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #11 GoDd1 dedi: Ekran karti pek yeterli degil guncel oyunlar için. Kasa ve PSU modelini atmalisiniz. Genişletmek için tıkla... Valorant FPS testi istedim sahibinden 140 altına düşmüyor bu ekran kartında.
GoDd1 dedi: Ekran karti pek yeterli degil guncel oyunlar için. Kasa ve PSU modelini atmalisiniz. Genişletmek için tıkla... Valorant FPS testi istedim sahibinden 140 altına düşmüyor bu ekran kartında.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.715 Makaleler 5 Çözümler 38 31 Ekim 2021 #12 barisjk7 dedi: Valorant FPS testi istedim sahibinden 140 altına düşmüyor bu ekran kartında. Genişletmek için tıkla... Zaten Valorant çok az sistem gereksinimli bir oyun bunu yukarda belirtim. Güncel oyunlar dan bahsediyorum RDR2, Far Cry, AC ve COD gibi.
barisjk7 dedi: Valorant FPS testi istedim sahibinden 140 altına düşmüyor bu ekran kartında. Genişletmek için tıkla... Zaten Valorant çok az sistem gereksinimli bir oyun bunu yukarda belirtim. Güncel oyunlar dan bahsediyorum RDR2, Far Cry, AC ve COD gibi.