Amd kendi soğutucuları yetmiyor artık.O yüzden soğutucu almanızı önerdim.Kule tipi hariç, diğer soğutuculara kıyasla stok fana daha çok güveniyorum ama emin olamadım
Ekran kartını 6600 yapabilirsin veya işlemciyi 5500 veya 5600 yapabilirsin.
Bu şekilde ,OC potansiyeline bakacağız sadece. Şimdilik herhangi bir deneme yapmayacağız ki zaten R3 3100 3600MHz kaldıramaz.
Peki 5600 için önereceğin soğutucu var mı kanka f/pAmd kendi soğutucuları yetmiyor artık.O yüzden soğutucu almanızı önerdim.
İşlemciyi aldıktan sonra sana Curve Optimnizer ne demek brom diye sorarımGüzel bir termal macun ve Curve Optimizer ile 77 derecelere kadar düşürülebilir tahminen, belki daha da aşağı.
Samsung C-Die gibi. Günlük kullanım için ideal ama OC için ortalama altı. Yine de 3600 MHz yapılır, şu ankinden daha yüksek performans alırsınız.
Aynı frekans değerinde daha düşük voltajla çalıştırmak diyebilirim. İşlemciler aynı model olsa bile hepsinin silikonu aynı değil, yani hepsine aynı voltaj gerekmiyor. Ama AMD tek tek uğraşmak yerine güvenli bir değer belirlemiş, hepsinin çalışabileceği bir voltaj.İşlemciyi aldıktan sonra sana Curve Optimnizer ne demek brom diye sorarım
Samsung C-Die gibi. Günlük kullanım için ideal ama OC için ortalama altı. Yine de 3600 MHz yapılır, şu ankinden daha yüksek performans alırsınız.
Aynı frekans değerinde daha düşük voltajla çalıştırmak diyebilirim. İşlemciler aynı model olsa bile hepsinin silikonu aynı değil, yani hepsine aynı voltaj gerekmiyor. Ama AMD tek tek uğraşmak yerine güvenli bir değer belirlemiş, hepsinin çalışabileceği bir voltaj.
Bu işlem ile gereken en düşük voltajı buluyorsunuz, performansdan kayıp yaşamadan sıcaklığı düşürüyorsunuz.
Şu an o dediğiniz değerlerde mi? Zentimings indirip fotoğrafını atar mısınız?RAM'i diyorsun dimi 3600 MHz yapılır diye, ben BIOS'tan frekansları o ayara çektim diye hatırlıyorum sanki yada bi tık daha azı olabilir
ben direk biosa girip bakayım brom bir dakika@mtugi Soğutucuya çok fazla para ödemek istemiyorsanız bu ikisine bakabilirsiniz. Stok soğutucudan iyi.
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 439,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Şu an o dediğiniz değerlerde mi? Zentimings indirip fotoğrafını atar mısınız?
Normal gözüküyor, şimdilik ellemeyin. İşlemciyi alırsanız buradan yazabilirsiniz veya etiketleyip konu açabilirsiniz.ben direk biosa girip bakayım brom bir dakika
Baktım 3200 Mhz gözüküyor
BIOS'tan Baktım dediğim gibi 3200 MHz çok anlamam ama dediğin uygulamada ekranlar bunlar
Eki Görüntüle 1695097
Eki Görüntüle 1695100