R3 3100 Sistemin fiyatı nedir?

TRickboy

Megapat
Yer
Çamlıca
Daha fazla  
Meslek
Vardiya Zabiti
Geçen yıl aralık ayında Sinerji'den almış olduğum sistemi gemiye staja çıkacağım için satmak istiyorum lakin parçaları fiyatlandırmada sorun yaşıyorum. Ne pahalı, ne de ucuza satmak istemiyorum, hakkı ne ise ondan satılsın istiyorum. İkinci el alım/satım sitelerinde biraz bakındıktan sonra fiyatların ortalamsına göre bir fiyatlandırma çıkardım. Sizce pahalı mı? Yoksa ucuz mu? Bu konudaki düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Anakart 400 TL
İşlemci 900 TL
Bellek 800 TL
SSD 500 TL
HDD 50 TL
Ekran kartı 4500 TL
Güç kaynağı 300 TL
Kasa 300 TL
Monitör 550 TL
Toplam Fiyat: 8300 TL

( 2 adet)
GeIL 256GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD (GZ25R3-256G) (Bende 512 GB olanı var.)

Son düzenleme:
Monitör dahil mi? Dahil ise bir tık pahalı. Vazgeçtim, pahalı. Bazı konularda çok daha iyi sistemlerin sıfırı 8.500 liralara varmış.

HDD yerine 240GB patriot burst yap. Para kalırsa 500GB ekleme yaparsın.

A320 bir halta yaramaz, onun yerine Herhangi bir B450 anakart seç, 500 lira aralığında zaten.

3100 yerine R5 1600AF veya R5 2600 yap.

Ayrıca çoğu ürünün neden stoğu yok?

Arkadaş sistemi satmak istiyor.

Hocam 8500-9000'e sıfır 2060'lı sistemler var pahalı olduğunu düşünüyorum.

Hocam 8500-9000'e sıfır 2060'lı sistemler var pahalı olduğunu düşünüyorum.
Monitör dahil mi? Dahil ise bir tık pahalı. Vazgeçtim, pahalı. Bazı konularda çok daha iyi sistemlerin sıfırı 8.500 liralara varmış.
Link gösterebilir misiniz? Ben aynı parçaların sıfır fiyatlarına bakıyorum, Ekran kartı nedeniyle çok uçuk bir fiyat ortaya çıkıyor. Bir de bahsettiğiniz sistemlerde mönitör var mı? Bu arada bellek 16 GB, şimdi düzelttim.

Link gösterebilir misiniz? Ben aynı parçaların sıfır fiyatlarına bakıyorum, Ekran kartı nedeniyle çok uçuk bir fiyat ortaya çıkıyor. Bir de bahsettiğiniz sistemlerde mönitör var mı?
Bu bir örnek mesela, süper ötesi bir sistem değil ama sıfır ve teknik olarak daha güçlü.

Hazır sistem olarak hocam tek tek alma devri 2019'da kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…