R3 3100 ve 1650S sistem nasıldır?

İtopya'da DADG2/AMD Ryzen 3 3100/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar şu sistemi aratıp bakmanı öneririm. Yüz lira daha verip 1660S alabilirsin. Değiştirmeyi düşünmezsen de seni uzun bir süre götürecek bir sistem toplamışsın.

Hocam bence ramleri daha bilindik bir markayla değiştirin xpg corsair crucial vs. gibi. Ayrıca m2 ssd render almıyor iseniz israf onun yerine sata ssd alıp kalan parauı başka şeyler için kullanabilirsiniz.

Dediğiniz sistemde tek kanal RAM mevcut. Çift kanal yaptığınız zaman fiyat 5000 TL'yi aşıyor. Carbide-SPEC-05'te aşırı iyi bir kasa değil.

Çift kanalı mutlaka aldığı zaman yapması gerekmiyor. Zamanla eline para geçtiğinde yükseltebilir. Aerocool'un da ahım şahım bir kasa olduğunu düşünmüyorum.

Çift kanalı mutlaka aldığı zaman yapması gerekmiyor. Zamanla eline para geçtiğinde yükseltebilir. Aerocool'un da ahım şahım bir kasa olduğunu düşünmüyorum.

E o zaman bu sistemde de sonradan ekler? GTX 1660 Super nezdinde bir oluşum yapabilir? Mantıksız oldu sanki? Çift kanal RAM'in özellikle Ryzen sistemlerde performans artışı sunduğu ortada. Oyunlardaki RAM kullanımları giderek artıyor. Aerocool ön tarafı mesh ve enine geniş bir kasa sunuyor. Ben Corsair kullanan birisiyim ancak Carbide-SPEC-05'in Corsair olması dışında bir artısı yok.

Benim buraya yazdığım her şeyi uygulamak zorunda değil. Herkesin yaptığı gibi öneri veriyoruz. Ramler diğer parçalara göre en ucuz parçalardan biri. İstediğini yapabilir. Kasa konusunda haklı olabilirsin, ikisi de pek hoşuma gitmese de hazır sistemlerde bulunduğu için çok takmadım. Yine de yüzüstü bırakmayacak kasalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…