Ashlity
Decapat
Daha fazla
- RAM
- Crucial Ballistix 8GB DDR4 3000MHz
- SSD veya HDD modeli
- 240GB + 1TB SATA SSD
- Ekran kartı
- RX 550 2G
- Anakart
- A320M-A PRO
- İşlemci
- AMD Ryzen 3 3100
Arkadaşlar, Vatan Bilgisayar sitesinde gezerken normalde RX 6500 XT almayı planlıyordum fakat 41 TL fark ile RX 6600 satılıyormuş ve bunu almayı düşünmeye başladım. Darboğaz testi sitesinden baktım ve miktar yüksek çıkıyor ama forumda birkaç tane kullanan arkadaşa denk geldim ve sorun yaşamadığını belirtmiş. Sistemimde 8 GB RAM var, bunu da 16 GB yapacağım. A320M-A Pro modelinde bir anakarta sahibim aynı zamanda, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Böyle bir fırsat bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Umudumu kırar mı veya oyunlarda sorun yaşatır mı acaba? RX 6600 böyle bir fırsattayken açıkçası 2 kat daha düşük seviyedeki bir kart olan RX 6500 XT kullanmak zorunda kalmak istemiyorum. En kısa zamanda cevaplarınızı verirseniz çok sevinirim 
Ve anakart veya işlemci almamı önerecek olanlar olursa bütçem şu an için buna yetiyor, arttırma imkanım ne yazık ki şu an için bulunmuyor.
Genelde FiveM, CS:GO, Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum bu arada onu da eklemiş olayım, hikayeli oyunları da ara sıra oynuyorum.

Ve anakart veya işlemci almamı önerecek olanlar olursa bütçem şu an için buna yetiyor, arttırma imkanım ne yazık ki şu an için bulunmuyor.
Genelde FiveM, CS:GO, Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum bu arada onu da eklemiş olayım, hikayeli oyunları da ara sıra oynuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: