Merhabalar, herkese hayırlı ramazanlar. Valorant oyununda düşük FPS alıyorum. Ekran kartı kullanımım çok düşük, işlemci kullanımım ise çok yüksek. Nasıl düzeltebilirim? Ortalama 110-150 FPS alıyorum çatışmalarda 80-90'lara kadar düşüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, herkese hayırlı ramazanlar. Valorant oyununda düşük FPS alıyorum. Ekran kartı kullanımım çok düşük, işlemci kullanımım ise çok yüksek. Nasıl düzeltebilirim? Ortalama 110-150 FPS alıyorum çatışmalarda 80-90'lara kadar düşüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bana pek anormal bir durum gibi gelmedi Valorant'da şu zamanlarda Bende'de biraz sıkıntı oluyor kaldı ki ekran kartı kullanımım zaten Valorant'da 80'e bile çıkmıyor.
Hocam konu konu dolaşıp yazım hatası mı arıyorsunuz? Her konuda sizi raporlamak zorundayım mesajı ile görüyorum. Sadece raporlayıp geçseniz daha iyi olmaz mı?
Aynı işlemci ve farklı model aynı ekran kartına sahibim. Nvidia son sürücü kurunca oyunlarda CPU kullanımı artma yaşandı. Valorant bende de GPU kullanımı CPU kullanımından daha düşük görünüyor.
Açtığım konu şu: GTX 1650 Super sürücü güncelleme sonrası CPU kullanımı artması