R3 3100 ve GTX 1650S sistem ile yayın açılır mı?

Oden3596

Femtopat
Daha fazla  
Görseldeki sistemle yayın açılabilir mi acaba? Genelde LoL ve Valorant gibi oyunları oynuyorum ama başka oyunlarda nasıl performans alırım merak ediyorum.

C3B7E9EE-817C-4E45-BAB7-9D998514DD8A.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD Kronik sorunlu, Kasa ve güç kaynağı çöp. Attığınız sistem de anakart B550 tercih edilir, işlemci I3 10100F olan bir sistem daha iyi olur. Ne oynayacağınıza ve internet değerlerinize bağlı olarak yayın açabilirsiniz.

SSD Kronik sorunlu, Kasa ve güç kaynağı çöp. Anakart B550 tercih edilir, işlemci I3 10100F olmalı. Ne oynayacağınıza ve internet değerlerinize bağlı olarak yayın açabilirsiniz.
Hocam anakartı yanlış yazdınız sanırım, H410 veya B460 mı demek istedin?

Ryzen 3100 oyum performansı olarak iyi ama yayın olarak bir şey söyleyemem. Yayında ekran kartı ya da işlemciyi kullanırsın LoL tarzı oyunlar oynayacaksınız sorun olmaz ama bir Cyberpunk 2077 tarzı AAA oyunlardan sorun olabilir. Şunu not olarak söylüyorum işlemci iyi darboğaz olmaz ama yayın konusunda yüksek çekirdekli işlemciler kesinlikle daha iyi örneğin 1600 AF.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı