R3 3100 ve GTX 1650S sistem toplama

MertBilgilendi

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 4200-4300 TL aşmayacak şekilde yapabildiğim en iyisi buydu. Burası 3650 TL ediyor. Sizce sistem iyi mi başka tavsiyeleriniz var mı? Bir de kasa tavsiyelerinizi bekliyorum 500-600 TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi değişin.

SSD'yi değişin.

GB olarakmı marka olarak mı? Bu kadar belirsiz tavsiyeler yardımcı olmuyor. Benim gibi bu işleri bilmeyen birisi olarak aklımızı karıştırıyor. Lütfen daha açıklayıcı olursanız sevinirim.

Marka olarak hocam. SSD için bütçeniz ne?

280TL altı tercih ederim fazla bir bütçem yok yine de önerinize göre 300 TL'yi zorlamaya çalışacağım.
Kusura bakmayın uyumuşum. Adata, Toshiba, Kıoxia gibi markalardan uzak durun kronik sıkıntıları var. Bütçeyi yükseltirseniz kesinlikle Samsung Evo. Şuan ki bütçenize göre en iyi seçim Kingston ve WD olacaktır. İndirimine göre ikisinden birini satın alın.

Teşekkürler. Bütçemi Samsung'a kadar yükseltebileceğimi düşünmüyorum. WD'de iyi indirimler oluyor sanırım onu düşüneceğim.
Kasa+PSU konusunda ve uyum konusunda herhangi bir sıkıntı olur mu konularında hala yardıma ihtiyacım var konu kapanmış gibi olmasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…