R3 3100 ve GTX 1650S sisteme kasa önerisi

bartu1234

Megapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz 18MB önbellek 4 çekirdek AM4 7nm işlemci.

Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX anakart.

G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.

Gigabyte GeForce GTX 1650 Super OC 4 GB GDDR6 128 Bit ekran kartı.

Adata 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520 MB okuma / 450 MB yazma)

Sistem bu şekilde bütçem 4.000 TL arkadaşlar buna uygun bir kasa önerisi yapabilir misiniz sogutması güzel ve uygun fiyatlı? Ayrıca değiştirmem gereken parça var ise belirtirseniz sevinirim.

AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz 18MB önbellek 4 çekirdek AM4 7nm işlemci.

Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX anakart.

G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.

Gigabyte GeForce GTX 1650 Super OC 4 GB GDDR6 128 Bit ekran kartı.

Adata 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520 MB okuma / 450 MB yazma)

Sistem bu şekilde bütçem 4.000 TL arkadaşlar buna uygun bir kasa önerisi yapabilir misiniz sogutması güzel ve uygun fiyatlı? Ayrıca değiştirmem gereken parça var ise belirtirseniz sevinirim.

Hocam 1650 Super'in fiyatı ne kadar acaba?

Hocam 1650 Super'in fiyatı ne kadar acaba?
1550 civarı hocam.
Kasa (ve PSU) için bütçenizi belirtin. SSD'yi de bu modelle değiştirmenizi öneririm:
Bütçe olarak 500 lira gibi bie fiyat ayırdım açıkçası çok anlamıyorum güzel sogutan giriş seviyesi bir kasa olursa memnun olurum.

Soğutması süper ama fiyatı sizin için nasıl olur bilmem bir bakın derim.
Teşekkür ederim.

Kasa için 500 TL yeterli ama PSU ile beraber zorlar. Zaten konu açıklamasında da PSU yazmamışsınız. Elinizde var mı yoksa?

Kasa için 500 TL yeterli ama PSU ile beraber zorlar. Zaten konu açıklamasında da PSU yazmamışsınız. Elinizde var mı yoksa?
Hayır yok, yekpare olarak almak mı daha mantıklı yoksa ikisi ayrı olarak mı sizce ?
Hayır yok, yekpare olarak almak mı daha mantıklı yoksa ikisi ayrı olarak mı sizce ?

1550 civarı hocam.

Bütçe olarak 500 lira gibi bie fiyat ayırdım açıkçası çok anlamıyorum güzel sogutan giriş seviyesi bir kasa olursa memnun olurum.

Teşekkür ederim.

Hocam üzerine 80 TL kyup bunu alın
.

Hocam üzerine 80 TL kyup bunu alın
.
Çok büyük fark yaratır mı hocam gtx 1650s ile ryzen 3 3100 ikilisini baya kişi önerdi ben de yabancıyım bilgisayarlara elime cüzzi bi miktar geçti olmuşken en mantıklısı olsun diyorum

İki parça da kaliteli olduğu sürece hangisi daha ucuzsa o mantıklı. Şu iki ürünü önerebilirim:

Kasa çok kaliteli değil ama bu bile bütçeyi aşıyor.
Çok büyük fark yaratır mı hocam...
Karşılaştırmasına buradan bakabilirsiniz, arada doğru düzgün fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı