fırat tomar Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 101 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #11 Merdo34 dedi: Yeterli olur hocam,yetersiz gelirse soğutucu alırsınız. PSU modeliniz nedir,12V kanalından kaç W veriyor? RX 6700 Nvidia tarafında 3060 Tİ ın GDDR6X belleğe sahip versiyonu ile denk,hatta 10 GB VRAM a sahip olması onu daha da alınabilir kılıyor. Genişletmek için tıkla... Thermaltake marka psu 12 w kanalından kac w geliyor maalesef bilmiyorum
Merdo34 dedi: Yeterli olur hocam,yetersiz gelirse soğutucu alırsınız. PSU modeliniz nedir,12V kanalından kaç W veriyor? RX 6700 Nvidia tarafında 3060 Tİ ın GDDR6X belleğe sahip versiyonu ile denk,hatta 10 GB VRAM a sahip olması onu daha da alınabilir kılıyor. Genişletmek için tıkla... Thermaltake marka psu 12 w kanalından kac w geliyor maalesef bilmiyorum
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 29 Ocak 2023 #12 fırat tomar dedi: Thermaltake marka psu 12 w kanalından kac w geliyor maalesef bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Tam model verir misiniz hocam.
fırat tomar dedi: Thermaltake marka psu 12 w kanalından kac w geliyor maalesef bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Tam model verir misiniz hocam.
fırat tomar Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 101 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #13 Merdo34 dedi: Tam model verir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sabah eve gidince tam modelini paylaşacağım, gece vardiyasında çalıyorum eve gidip bakmam lazım modeline
Merdo34 dedi: Tam model verir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sabah eve gidince tam modelini paylaşacağım, gece vardiyasında çalıyorum eve gidip bakmam lazım modeline