R3 3100 ve GTX 1660 Super Sistem nasıldır?

Maalesef kasayı değiştirme imkanım yok. SSD ise anca sorun çıkarırsa yerine başkasını alabilirim. Bunları düşünerek bana ayrı bir PSU önerebilir misiniz?

merhaba ürün elinize ulaştı mı bende sinerji Sargas alicam PSU yu Sharkoon yapicam ve Kasa Ranker kasa nasıl sıcaklık derecesi falan nolur bakarmisiniz

merhaba ürün elinize ulaştı mı bende sinerji Sargas alicam PSU yu Sharkoon yapicam ve Kasa Ranker kasa nasıl sıcaklık derecesi falan nolur bakarmisiniz

Ürünü 2-3 haftadır kullanıyorum oyun performansı çok tatmin etti beni sıcaklık ilk iki üç gün 80 dereceleri geçiyordu sonra voltaj kısamadığımdan dolayı poweri 5 puan azalttım performans fark etmeden sıcaklık derecesi 10 derece azaldı o günden bu güne sıcaklıkta sorun çıkarmıyor. tek sıkıntısı kasa. sanırım fanlarını kontrol edemiyorum o yüzden gece indirmeye falan bıraktığında fanların güçlü çalışması canını sıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…