TRickboy
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Vardiya Zabiti
Arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum fakat bütçesel sorunlarım olduğu için kafamda birkaç fikir olmasına rağmen yine de fikir almak istedim. Öncelikle ekran kartımı RX 6650 XT seviyelerine, işlemcimi ise R5 5600 seviyelerine çıkarmak istiyorum ama elimdeki işlemci ve ekran kartını satmadan zor olacak gibi duruyor, bu nedenle ilk olarak ekran kartını değiştirmeye karar verdim. Forumda yaptığım araştırmalara göre R3 3100 ve RX6600 ikilisinde çok az miktarda darboğaz oluyormuş, bu şekide işlemci değiştirmeden yükseltme yapablilirim lakin ben yine de RX 6650 XT-RX 6600 XT-RX6700 seviyelirinde bir kart almak istiyorum. Sorum şu olacak, bir süre sonra işlemciyide yükseltme şartı ile uygun fiyata RX 6650 XT gibi bir kart yakaladığımda bir süreliğine R3 3100 ve RX 6650 XT gibi bir kart kullanmak sorun oluşturur mu?
Yavaş yavaş ve sırasıyla ekran kartı-işlemci-anakart ve monitör olarak güncellemere gitmek istiyorum ve bu arada mevcut olan PSU şu;
Yavaş yavaş ve sırasıyla ekran kartı-işlemci-anakart ve monitör olarak güncellemere gitmek istiyorum ve bu arada mevcut olan PSU şu;
Son düzenleyen: Moderatör: