K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #11 Silinen üye dedi: Anlattım işte. PSU kaliteli değil eski bir model eski Corsair VS serisinde kullanılan platform ile aynı platformu kullanıyor eski VS serisi sorunluydu zaten haberiniz yok sanırım olmayabilir ama bende açıkladım. Genişletmek için tıkla... Peki tamam yorumu değiştirdim banada önerebileceğiniz bir psu varmı R5 2600 1650 Super
Silinen üye dedi: Anlattım işte. PSU kaliteli değil eski bir model eski Corsair VS serisinde kullanılan platform ile aynı platformu kullanıyor eski VS serisi sorunluydu zaten haberiniz yok sanırım olmayabilir ama bende açıkladım. Genişletmek için tıkla... Peki tamam yorumu değiştirdim banada önerebileceğiniz bir psu varmı R5 2600 1650 Super
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 18 Ekim 2020 #12 Bunu alabilirsin. Ayrıca konu sahibi de bunu alabilir. CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bunu alabilirsin. Ayrıca konu sahibi de bunu alabilir. CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #13 Silinen üye dedi: Bunu alabilirsin. Ayrıca konu sahibi de bunu alabilir. CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Peki saol Silinen üye dedi: Bunu alabilirsin. Ayrıca konu sahibi de bunu alabilir. CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Aerocool 600W 80+ KCAZ var acaba bu nasıl Son düzenleme: 18 Ekim 2020
Silinen üye dedi: Bunu alabilirsin. Ayrıca konu sahibi de bunu alabilir. CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Peki saol Silinen üye dedi: Bunu alabilirsin. Ayrıca konu sahibi de bunu alabilir. CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Aerocool 600W 80+ KCAZ var acaba bu nasıl
T Tunahan Özdemir Femtopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #14 Kkamberr dedi: Peki saol Aerocool 600W 80+ KCAZ var acaba bu nasıl Genişletmek için tıkla... Galiba ben sizin konunuza geldim öneriniz için de sağolun
Kkamberr dedi: Peki saol Aerocool 600W 80+ KCAZ var acaba bu nasıl Genişletmek için tıkla... Galiba ben sizin konunuza geldim öneriniz için de sağolun
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #15 Hem kendimize hemde sana öneri oldu ama Tunahan Özdemir dedi: Galiba ben sizin konunuza geldim öneriniz için de sağolun Genişletmek için tıkla...
Hem kendimize hemde sana öneri oldu ama Tunahan Özdemir dedi: Galiba ben sizin konunuza geldim öneriniz için de sağolun Genişletmek için tıkla...