Yeterlidir yeterli olmasına ama 10100F daha iyi ve daha ucuz. Onu alsaydınız daha iyi olurdu. Elinizde başka bir bileşen var mı? Yoksa yeni yeni mi alıyorsunuz?
Yeterlidir yeterli olmasına ama 10100F daha iyi ve daha ucuz. Onu alsaydınız daha iyi olurdu. Elinizde başka bir bileşen var mı? Yoksa yeni yeni mi alıyorsunuz?
Öncelikle 320 yerine 450 kullanman daha iyi olur. Ben şansen Game Booster kasayı beğenmiyorum sebebi ise hava akşının berbat olması ama her ürünü için bunu diyemem fakat sıkıntılı bir marka. Seninde dediğin gibi PSU birazcık düşük. Ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı ama pahalı bir ekran kartı bende 2 1660S aradında kaldım ama MSI'ın 1660S Gaming X ürnü mükemmel bir ürün tavsiye ederim.
Öncelikle 320 yerine 450 kullanman daha iyi olur. Ben şansen Game booster kasayı beğenmiyorum sebebi ise hava akşının berbat olması ama her ürünü için bunu diyemem fakat sıkıntılı bir marka. Seninde dediğin gibi PSU birazcık düşük. Ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı ama pahalı bir ekran kartı bende 2 1660S aradında kaldım ama MSI'ın 1660S Gaming X ürnü mükemmel bir ürün tavsiye ederim.