Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Aralık 2020 #11 Adole dedi: Hocam FPS bakımından artış olur mu? Arkadaşım APU istemediğini belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Yer yer RX550 geçse de ben 3400G taraftarıyım, bence daha uygun olur. Ancak gene de bütçenizi söyleyin. 10100F ile güzel şeyler ortaya çıkabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adole dedi: Hocam FPS bakımından artış olur mu? Arkadaşım APU istemediğini belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Yer yer RX550 geçse de ben 3400G taraftarıyım, bence daha uygun olur. Ancak gene de bütçenizi söyleyin. 10100F ile güzel şeyler ortaya çıkabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adole Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #12 Seradotwav dedi: Yer yer RX550 geçse de ben 3400G taraftarıyım, bence daha uygun olur. Ancak gene de bütçenizi söyleyin. 10100F ile güzel şeyler ortaya çıkabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3500 TL hocam.
Seradotwav dedi: Yer yer RX550 geçse de ben 3400G taraftarıyım, bence daha uygun olur. Ancak gene de bütçenizi söyleyin. 10100F ile güzel şeyler ortaya çıkabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3500 TL hocam.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Aralık 2020 #13 Adole dedi: 3500 TL hocam. Genişletmek için tıkla... Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com SSD'yi çıkarıp bütçeyi biraz zorlayabilirse bu hepsinden çok çok daha iyi olacaktır. 4000TL yapabilirse BX500 ile değiştirip SSD'yi alabilirsiniz.
Adole dedi: 3500 TL hocam. Genişletmek için tıkla... Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com SSD'yi çıkarıp bütçeyi biraz zorlayabilirse bu hepsinden çok çok daha iyi olacaktır. 4000TL yapabilirse BX500 ile değiştirip SSD'yi alabilirsiniz.