WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #11 TÇB dedi: Berbat bir sistem. 11000 TL etmez. İşlemcinin yarı fiyatına sıvı soğutucu koymak ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Kusuruma bakmayın. Biraz cahilim bu konularda. Şükrü Ali Ögel dedi: Laptop alın sisteminiz varsa yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Laptop da var. Bence çok sorgulama.
TÇB dedi: Berbat bir sistem. 11000 TL etmez. İşlemcinin yarı fiyatına sıvı soğutucu koymak ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Kusuruma bakmayın. Biraz cahilim bu konularda. Şükrü Ali Ögel dedi: Laptop alın sisteminiz varsa yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Laptop da var. Bence çok sorgulama.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Aralık 2020 #12 WoLeRm dedi: Büyük bir sistem var zaten. Bunu gündelik işler için alacağım. O yüzden küçük olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gündelik işler için kullanacaksanız 11000 TL'ye sistem toplamak saçma olur.
WoLeRm dedi: Büyük bir sistem var zaten. Bunu gündelik işler için alacağım. O yüzden küçük olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gündelik işler için kullanacaksanız 11000 TL'ye sistem toplamak saçma olur.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #13 TÇB dedi: Gündelik işler için kullanacaksanız 11000 TL vermek saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siz toplayın. Ağır oyun oynamayacağım. CS:GO, GTA gibi oyunlar oynarım.
TÇB dedi: Gündelik işler için kullanacaksanız 11000 TL vermek saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siz toplayın. Ağır oyun oynamayacağım. CS:GO, GTA gibi oyunlar oynarım.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 6 Aralık 2020 #14 WoLeRm dedi: Büyük bir sistem var zaten. Bunu gündelik işler için alacağım. O yüzden küçük olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Matebook alın o zaman. Dizüstü hem gündelik hem de portatif olmasından dolayı işinize daha çok yarayacaktır.
WoLeRm dedi: Büyük bir sistem var zaten. Bunu gündelik işler için alacağım. O yüzden küçük olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Matebook alın o zaman. Dizüstü hem gündelik hem de portatif olmasından dolayı işinize daha çok yarayacaktır.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 6 Aralık 2020 #15 WoLeRm dedi: Bilmiyorum hocam. Kusuruma bakmayın. Biraz cahilim bu konularda. Laptop da var. Bence çok sorgulama. Genişletmek için tıkla... O zaman tercih sizin ama 11K şöyle güzel olabilir. Ryzen 7 3600X. RTX2070. 16 GB XPG RAM. X570 ud Gigabyte. 1 TB WD HDD. 250 GB Samsung SSD. Kasa size kalsın Yukarıda dediğim gibi bu bütçeye böyle sistem toplanır.
WoLeRm dedi: Bilmiyorum hocam. Kusuruma bakmayın. Biraz cahilim bu konularda. Laptop da var. Bence çok sorgulama. Genişletmek için tıkla... O zaman tercih sizin ama 11K şöyle güzel olabilir. Ryzen 7 3600X. RTX2070. 16 GB XPG RAM. X570 ud Gigabyte. 1 TB WD HDD. 250 GB Samsung SSD. Kasa size kalsın Yukarıda dediğim gibi bu bütçeye böyle sistem toplanır.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.467 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Aralık 2020 #16 Gündelik işler için kullanacaksanız 7k'lık bir sistem işinizi rahatlıkla görür.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Aralık 2020 #17 WoLeRm dedi: Hocam siz toplayın. Ağır oyun oynamayacağım. CS:GO, GTA gibi oyunlar oynarım. Genişletmek için tıkla... Küçük sistemler pek fazla toplamadım fakat toplamayı deneyeceğim. @Samotne Ciasteczka @hadwiger Şükrü Ali Ögel dedi: O zaman tercih sizin ama 11K şöyle güzel olabilir. Ryzen 7 3600X. RTX2070. 16 GB XPG RAM. X570 ud Gigabyte. 1 TB WD HDD. 250 GB Samsung SSD. Kasa size kalsın Yukarıda dediğim gibi bu bütçeye böyle sistem toplanır. Genişletmek için tıkla... O bütçede RTX 3060 Ti sistem toplanır.
WoLeRm dedi: Hocam siz toplayın. Ağır oyun oynamayacağım. CS:GO, GTA gibi oyunlar oynarım. Genişletmek için tıkla... Küçük sistemler pek fazla toplamadım fakat toplamayı deneyeceğim. @Samotne Ciasteczka @hadwiger Şükrü Ali Ögel dedi: O zaman tercih sizin ama 11K şöyle güzel olabilir. Ryzen 7 3600X. RTX2070. 16 GB XPG RAM. X570 ud Gigabyte. 1 TB WD HDD. 250 GB Samsung SSD. Kasa size kalsın Yukarıda dediğim gibi bu bütçeye böyle sistem toplanır. Genişletmek için tıkla... O bütçede RTX 3060 Ti sistem toplanır.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 6 Aralık 2020 #18 TÇB dedi: Küçük sistemler pek fazla toplamadım fakat toplamayı deneyeceğim. @Samotne Ciasteczka @hadwiger O bütçede RTX 3060 Ti sistem toplanır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben örnek verdim o bütçe böyle sistemleri hak eder bence.
TÇB dedi: Küçük sistemler pek fazla toplamadım fakat toplamayı deneyeceğim. @Samotne Ciasteczka @hadwiger O bütçede RTX 3060 Ti sistem toplanır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben örnek verdim o bütçe böyle sistemleri hak eder bence.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #19 mstrikeout dedi: Matebook alın o zaman. Dizüstü hem gündelik hem de portatif olmasından dolayı işinize daha çok yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Laptop var. Bana masaüstü lazım. Bunu almazsam all in One bir PC alacağım.
mstrikeout dedi: Matebook alın o zaman. Dizüstü hem gündelik hem de portatif olmasından dolayı işinize daha çok yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Laptop var. Bana masaüstü lazım. Bunu almazsam all in One bir PC alacağım.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Aralık 2020 #20 WoLeRm dedi: Laptop var. Bana masaüstü lazım. Bunu almazsam all in One bir PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bütçe belirtir misiniz?
WoLeRm dedi: Laptop var. Bana masaüstü lazım. Bunu almazsam all in One bir PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bütçe belirtir misiniz?