hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Ekim 2020 #11 Raptor3 dedi: Hocam ben de diyorum ki hani ben çok bilmiyorum. Rica etsem siz buradan düzgün şekilde toplayabilir misiniz? Olabilecek en ucuz ve düzgün çalışabilen bir sisteme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... SSD'yi Crucial BX500 240GB ile değiştirerek alabilirsiniz. Pollux 3TD - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Raptor3 dedi: Hocam ben de diyorum ki hani ben çok bilmiyorum. Rica etsem siz buradan düzgün şekilde toplayabilir misiniz? Olabilecek en ucuz ve düzgün çalışabilen bir sisteme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... SSD'yi Crucial BX500 240GB ile değiştirerek alabilirsiniz. Pollux 3TD - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com