RX 570'den daha iyi demedim zaten. Arkadaş stokları beklese rahatça GTX 1650S bulabilir. Eskidi artık RX 570. Daha güncel, daha az ısınan ve daha ucuz daha iyi ekran kartları alabilir.
RX 570'den daha iyi demedim zaten. Arkadaş stokları beklese rahatça GTX 1650S bulabilir. Eskidi artık RX 570. Daha güncel, daha az ısınan ve daha ucuz daha iyi ekran kartları alabilir.
Öncelikle sistem bu: Ryzen 5 1600 - MSI B450M PRO-VDH Plus - MSI RX570 Armor OC 4 GB Sharkoon TG4 RGB - Corsair 8 GB DDR4 3000MHz CL16 - Toshiba OCZ 480GB -Seagate 1 TB Bir gece önce Max. 76 derece alırken bir anda değerler 10 derece yükseldi. Neden olabilir? Hiçbir güncelleme yapmadım, kasanın...
Arkadaşlar Bu RX 570 modeline sahibim CS GO Ultra ayarlarda 80 82 derece oluyor FPS'yi sabitleyince 65'e kadar düşüyor. FPS'de herhangi bir sorun yok kasam Thermaltake V200 (DA-V4), yerinde herhangi bir sorun yok tozlanma vs de olacağını sanmıyorum sistem 2 haftalık. CS'de bu kadar ısınıyorsa...
Öncelikle merhabalar. Yakın zamanda ekran kartımı değiştirerek başlıkta yazan kartı satın aldım. Fakat Witcher 3 gibi ağır oyunları oynarken kartın sıcaklığı 75-76 dereceye kadar çıkıyor. Bu normal midir yoksa endişelenmem gerekir mi? Teşekkürler.