R3 3100 ve RX 580 sistem alınır mı?

Sistemin rezalet ötesi özelliklerini sayıyorum;

-Kasa hava almıyor. (Sıcaklığınız 80-90 derece olabilir).

-Güç kaynağı rezalet. (Güç kaynağınız patlayabilir ve diğer parçalar bozulabilir ve sisteminiz açılmaz).

-SSD'si kronik sorunlu (aldığınız gün 500 download ve %100 sağlığınız varken öbürsü gün 100 download %50 sağlığınız olabilir)

i3 10100F varken R3 3100 alınmaz.
GTX 1650 Super varken RX 580 alınmaz.

Anakart çok eski ve 8 GB RAM yetersiz.

Bu arada kasanın hediye fanları rezalet durumda onun yerine soba kullanın daha iyi.

Derken nasıl anlayanmadım linketen alsam daha karlı olmaz mıyım?

RX580 eski bir kart, SSD sorunlu ve yetersiz, PSU'ya sistem emanet edilmez tam bir C4, kasa desen hava almaz bu tarz toplama sistemler kötü ürünlerin stoğunu bitirmek içi var bütçeniz 4.600 ise ayrı sitelerden sizin toplamanız şartıyla daha iyisi toplanabilir.

RX580 eski bir kart, SSD sorunlu ve yetersiz, PSU'ya sistem emanet edilmez tam bir C4, kasa desen hava almaz bu tarz toplama sistemler kötü ürünlerin stoğunu bitirmek içi var bütçeniz 4.600 ise ayrı sitelerden sizin toplamanız şartıyla daha iyisi toplanabilir.
bütçem 6k ancak mönitöre para ayırdım

1 Tane daha 8 GB RAM alırsan tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı