R3 3100 ve RX570 sistem nasıldır?

Attığım linklerdeki ürünleri alıp, güvenli bir bilgisayarcıda montaj yapabilirsiniz.
Hazır sistemlerde bu şekilde toplanan kaliteyi bulamazsınız.

O fiyatlarda 1650S alınır.

peki internet yerine mağazalarda toplamak olmaz mı internete pek güvenemiyoruz da

peki önerdiğiniz hazır sistem var mı
Hazır sistem alınmasını pek önermiyorum. Bulacağınız en kaliteli hazır sistemin içinde bile kalitesiz bir bileşen bulunma olasılığı çok yüksek. Ya kalitesiz bileşenler bulunuyordur, ucuzdur ya da kaliteli bileşenler bulunuyordur ve fiyatı uçuktur. Bu yüzden hiçbir şekilde hazır sistem almanızı önermem.
Toplama sistem alıp montaj yapmanızı öneririm. Montaj yapamazsanız Vatan Bilgisayar gibi yerlerde yaptırabilirsiniz.

vatan bilgisayar gibi yerlerde toplama bilgisayar pahalı mı olur?
Anakartı en az B450 yapmadan almasını önermem.
anakartı b450 yapsam 480 gb ssd 1650s yapsam bir de kasayı değiştirsem 4374 tl oluyor uygun mu sizce ve 1650s daha uygunmuş

Ben 3700 TL'ye Corsair 550 Watt, i3-10100F, RX 550 4 GB topladım. Ekran kartını RX 570 yaparsan verimli olur.

Attığın linkteki kasayı 1 senedir kullanıyorum tek bir sıkıntı bile çıkmadı. Burada boş beleş sallayanlara itibar etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…