R3 3100 vs R5 1600 vs R3 3200G

R5 1600de vega 8 grafik kartı falan varmı cünkü ben ekran kartını bya sonra alıcam sanırım :/

R5 1600'de Vega 8 grafik kartı falan var mı cünkü ben ekran kartını bya sonra alacağım sanırım :/

Sadece 2300'de var igpu. Ama bütçe el vermiyorsa o zaman bekle derim 2300 alırsan pişman olacağın bir karar vermiş olursun.

@Shion, ekran kartını daha sonradan alacaksanız R3 3200G almanızı tavsiye etmiyorum, şu sadece günlük masaüstü gezintisi veya günlük işlerinizi halletmek gibi bir hedefiniz varsa ikinci elde idarelik bir kart alabilirsiniz, çünkü sonrasında işlemcinin değişimi sizi zorlayabilir. Almışken minimum R5 1600 almaya bakın derim.

R3 3200g aslında bütçesi olmayan veya espor oyunlarını oynayan insanlar için idealdir. Çünkü içindeki ekran kartı sandığınızdan güçlü ve fiyatı performansına göre iyidir. Eğer ekran kartı almayacaksanız R3 3200g alabilirsiniz. Eğer ekran kartı alacaksanız en iyisi R5 1600 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…