R3 3200G 16 GB RAM vs i3 10100F GT 1030 8 GB RAM

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım? Oyunlarda hangisi daha fazla FPS verir?

Sizce hangisini almalıyım? Oyunlarda hangisi daha fazla FPS verir?
hocam böyle direkt olarak donanım odaklı fps tahmini için hangi oyunları oynuyorsunuz bunu bilmek lazım. bir de hangisi alınacak kısmında biliyorsunuz bütçe de lazım.

ben sadece iki pc detayını google ederek ilk çıkan linklere tıkladım ve oyun performanslarını paylaşan iki benchmark videosu buldum. aşağıda paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benim de tahmin ettiğim üzere i3 + 1030'lu sistem daha iyi performans gösteriyor. sistemin diğer detaylarını ve fiyatı bilmeden üzerine konuşmak zor ama ikinci seçeneğinize yönelip, paranız olunca ram takviyesi yapmanız daha sağlıklı olacak gibi. karar yine sizin.

Oyun olarak Forza 4 CS:GO ETS 2 GTA 5 oyunlarını oynuyorum bütçe önemli değil ikisinde yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…