R3 3200G APU sisteme RAM önerisi

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar. APU sistemim var özellikleri:
Ryzen 3 3200G 3.60GHz işlemci.
Vega 8 ekran kartı 2 GB(APU ekran kartı)
2400 MHz DDR4 1x8 RAM.
240GB SSD.
Bu sisteme bir 2400 MHz 8 GB RAM alsam ranch, The Forest gibi oyunlarda FPS artışı olur mu? Şu an The Forest gibi oyunlarda 15 20 FPS alıyorum bu 40-60 arası olur mu?(düşük ayarda oynamaya razıyım)

Merhaba arkadaşlar. APU sistemim var özellikleri:
Ryzen 3 3200G 3.60GHz işlemci.
Vega 8 ekran kartı 2 GB(APU ekran kartı)
2400 MHz DDR4 1x8 RAM.
240GB SSD.
Bu sisteme bir 2400 MHz 8 GB RAM alsam ranch, The Forest gibi oyunlarda FPS artışı olur mu? Şu an The Forest gibi oyunlarda 15 20 FPS alıyorum bu 40-60 arası olur mu?(düşük ayarda oynamaya razıyım)

Hocam o RAM'i satın. APU sistemlerde frekans önemli 2400MHz almanız saçma olmuş https://www.hepsiburada.com/team-t-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51.5
Bu tarz bir RAM alabilirsin.

Hocam maalesef şu an 16 GB bir RAM alamam. İdare olarak aynısından alsam olur mu FPS artışı? İleride RX570 ve RAM alacağım.

Bütçen yetmez mi? Elindeki RAM'i satıp direk bunu al.

Bütçen yetmez mi? Elindeki RAM'i satıp direk bunu al.

Tamam hocam bütçemi zorlayacağım. 2400MHz'yi çift kanal yapsak hiç mi artış olmaz? Sadece merak ettim bunu alacağım.

Olur da hız pek yeterli değil. APU sistemde ekran kartı gücünü RAM'den alır. En az 3000 MHz bir RAM almak şart.

Tamam hocam teşekkürler. İyi ki sormuşum yoksa 600 TL boşa verecekmişim.

Olur da hız pek yeterli değil. APU sistemde ekran kartı gücünü RAM'den alır. En az 3000 MHz bir RAM almak şart.

Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler?

Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı