cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #11 Süleyman Pro dedi: Tamam hocam teşekkürler. İyi ki sormuşum yoksa 600 TL boşa verecekmişim. Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Genişletmek için tıkla... Uyar.
Süleyman Pro dedi: Tamam hocam teşekkürler. İyi ki sormuşum yoksa 600 TL boşa verecekmişim. Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Genişletmek için tıkla... Uyar.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #12 Süleyman Pro dedi: Tamam hocam teşekkürler. İyi ki sormuşum yoksa 600 TL boşa verecekmişim. Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Genişletmek için tıkla... Uyumlu hocam.
Süleyman Pro dedi: Tamam hocam teşekkürler. İyi ki sormuşum yoksa 600 TL boşa verecekmişim. Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Anladım hocam sağ olun. Anakartım Prime A320 M-K uyar değil mi RAM'ler? Genişletmek için tıkla... Uyumlu hocam.