Peki bu sistem için kaç Hz bir monitör tercih etmeliyim.
Bence SSD + çift slot RAM alırsanız ekstradan çok daha iyi performans alırsınız.
Bu fiyata gayet iyi bulmuşsunuz bence alın.
İleride işlemci değişimi yapılabilir.
Öncelikle bu öneriniz için teşekkürler ben bu RAM'in aynısını alacağım (bilgisayar hakkında pek bir bilgim yok galiba RAM'in aynı olması gerek) Windows'u kurmak için küçük bir SSD önerirseniz sevinirim ben şahsen oyunlarımı bir hard diske kuracağım hard disk önerirsenizde sevinirim.
2018 ve sonrası çıkan birçok 3A oyunda orta ayarlarda bile 60FPS alman biraz zor bu sistemle. Fakat Valorant gibi Online oyunlarda rahat 200FPS alırsın diye düşünüyorum. Almışken 144Hz almak mantıklı ama bütçen yetmiyorsa 60 veya 75 de olur.
Bunu almanızı tercih ederim eğer bütçeniz daha da varsa M.2 SSD alınabilir.240 GB JAMES DONKEY JD240 LE 2.5" 510-500 MB/s SSD Disk
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kronik sorunlu bu model.
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
Kingston A400 Ssdnow 240gb 2.5" 500mb/350mb/s Sata3 Ssd Disk - Sa400s37/240g - Fiyatı, Yorumları
Kingston A400 Ssdnow 240gb 2.5" 500mb/350mb/s Sata3 Ssd Disk - Sa400s37/240g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2.nci bir tercih olarak bu da alınabilir kronik bir sorunu olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.
200 FPS açmaz, 90-140 veriyor.2018 ve sonrası çıkan birçok 3A oyunda orta ayarlarda bile 60FPS alman biraz zor bu sistemle. Fakat Valorant gibi Online oyunlarda rahat 200FPS alırsın diye düşünüyorum. Almışken 144Hz almak mantıklı ama bütçen yetmiyorsa 60 veya 75 de olur.
Fiyatlara bakıyorum da bu kadar yüksek olmaları insanı üzüyor.Teşekkürler monitör öneriniz var ise verirseniz sevinirim.
Rampage alınmaz, odyssey serisi sorunlu diye biliyorum.Fiyatlara bakıyorum da bu kadar yüksek olmaları insanı üzüyor.
Tabi bütçenizin ne kadar olduğunu bilmiyorum ancak pek bütçeniz yoksa 2.nci el alabilirsiniz veya incehesap ın cuma günü indirimleri oluyor gaming gecesi falan deniyor bide technopat itopya ile işbirliği halinde olup belirli ürünlerde çok fazla indirime giriyor genelde monitör de oluyor onuda bekleyebilirsiniz tercih sizin.
Rampage Rm-244s Flash 24" 200hz 1ms Rgb Csot Va Full Hd Freesync Pivot Pc Flat Oyuncu Monitörü - Fiyatı, Yorumları
Rampage Rm-244s Flash 24" 200hz 1ms Rgb Csot Va Full Hd Freesync Pivot Pc Flat Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Samsung 24" Va Fhd 165hz 1ms Hdmı Dp Gamıng Ls24ag320nuxuf - Fiyatı, Yorumları
Samsung 24" Va Fhd 165hz 1ms Hdmı Dp Gamıng Ls24ag320nuxuf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com