R3 3200G için ekran kartı tavsiyesi

Takılmalar, FPS düşmesi yaşarsınız. Ekran kartınızın Full potansiyelini kullanamazsınız, CPU darboğazı olur. Paranızı boşa harcamış olursunuz ;)

Bir donanım kanalının videosunu izledim 120 TL'lik işlemciye yanlıs hatırlamıyorsam RTX 2080 Ti takıyor oyunları 200 FPS falanda oynuyordu ondan sorayım dedim.

Bir donanım kanalının videosunu izledim 120 TL'lik işlemciye yanlıs hatırlamıyorsam RTX 2080 Ti takıyor oyunları 200 FPS falanda oynuyordu ondan sorayım dedim.

Çalışır. Çalışır ama 120'lik işlemci 200FPS veriyorsa X oyununda Yüksek ayarlarda uygun bir işlemci ile 2080 takarsanız X oyununda Yüksek ayarlarda 400FPS alırsınız. Anladınız umarım ;)

Çalışır. Çalışır ama 120'lik işlemci 200FPS veriyorsa X oyununda yüksek ayarlarda uygun bir işlemci ile 2080 takarsanız X oyununda yüksek ayarlarda 400FPS alırsınız. Anladınız umarım ;)

Anladım olayı teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı