R3 3200G RTX 2060 sistemin oyun performansı nasıldır?

Majeste71

Centipat
Daha fazla  
Anakart: MSI A320 Pro 3000 MHz.
İşlemci: Ryzen 3 3200G.
RAM: 8-8 (16 GB) 3200 MHz.
Ekran kartı: Zotac Gaming RTX 2060 6 GB.
Hafıza: 128 GB SSD 1TB hard disk.
Windows: 10.
Oyun açısından nasıl bakıyorsunuz? Şu anda piyasadaki tüm oyunları yüksek grafiklerde oynatacak bir sistem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı günümüz hikaye oyunlarında maksimum performans alacağın bir ekran kartı değil, ancak Online rekabetçi oyunlar için çok çok iyi, çoğu oyunu çok rahat oynarsın, Rainbow 6, LoL, Valorant, CS. GO, Overwatch 2 gibi oyunları çok çok iyi oynatır.

Ancak işlemci çok kötü, maalesef. Değişmek zorunda.

Eski sistemim Ryzen 5 2600, Gigabyte RTX 2060, 16 GB rame sahipti, üstte saydığım tüm oyunları çok rahat oynardım, ilk çıkan Warzone'u da çok yüksekte oynardım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ama Cyberpunk 2077, RDR 2, oyunlarda çok sıkıntı yaşıyordum.

İşlemci olarak ne önerirsin peki 2060 değerinde Cyberpunk RDR 2'yi rahat oynatacak.

Ryzen 5 5600X ile oyun testlerini bırakıyorum.

Yukarıdaki arkadaş ekran kartına eskidi falan demiş fakat 5600X ile cayır cayır oynatıyor Ultra'da RDR2'yi, hem de 55 ila 60 FPS arası.

Sistemi ikinci el mi alacaksın?

Hayır sistem şu an bende mevcut içinde 1050 Ti ekran kartı var şimdi 2060 ekran kartını hediye aldım onu takacağım.

Ryzen 5 5600X ile oyun testlerini bırakıyorum.

Yukarıdaki arkadaş ekran kartına eskidi falan demiş fakat 5600X ile cayır cayır oynatıyor Ultra'da RDR2'yi, hem de 55 ila 60 FPS arası.

Sistemi ikinci el mi alacaksın?

Zaten 2060 performans testlerine baktığımız zaman kötü bir kart değil istediği kadar eski olsun bahsettiğiniz işlemciyi düşüneceğim ana kartım destekler mi acaba?

Hayır sistem şu an bende mevcut içinde 1050 Ti ekran kartı var şimdi 2060 ekran kartını hediye aldım onu takacağım.

Dediğim gibi bu sisteme yapabileceğin en iyi yükseltme işlemci ve RAM olacaktır, ayrıca içinde olan disklerin de iyi olduğunu sanmıyorum.

Bu sistemin geleceği şöyle olursa iyi olur.

Anakart: MSI A320 Pro 3000 MHz.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: 16-16 (32 GB) 3200 MHz.
Ekran kartı: Zotac Gaming RTX 2060 6 GB.
Hafıza: Okuma yazma oranları iyi olan bir SATA SSD.

Şu an piyasaki yeni çıkan oyunlar bile 16 RAM istiyor maksimum 32 fazla olmaz mı veya dediğiniz gibi bir performans FPS arttırır mı?

SSD olarak da sadece Windows için kullanıyorum oyunlar hard disk te.

Şu an piyasaki yeni çıkan oyunlar bile 16 RAM istiyor maksimum 32 fazla olmaz mı veya dediğiniz gibi bir performans FPS arttırır mı?

SSD olarak da sadece Windows için kullanıyorum oyunlar hard disk te.

Anakart'ının tam modelini attığına emin misin, A320M-A Pro mu yoksa m Pro mu? AM4 soket bilgisi için önemli.

Yeni çıkan oyunlar artık minimum 16 ile çalışıyor, 32 önerilen oluyor. 32 ile 16 arasında kayda bir performans farkı var. Ayrıca okuma yazma hızı iyi olan bir disk de oyunlarına az da olsa katkıda bulunur. Sisteminin daha iyi olması için önemli şeyler bunlar.

A Pro eminim kayda değer bir performans derken kaçlardan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…