R3 3200G RX 570 sistemde RX 570 ekran kartı nasıl birincil kart olarak seçilir?

lovewithbazlama

Hectopat
Hocalarım başlıktan da görmüş olduğunuz gibi RX 570 model ekran kartımı oyunlarda birincil olarak kullanamıyorum. Sistemi aldığımdan beri (4-5 sene) zaten bir türlü randıman alamadım. Darboğaz problemleri, başka başka donanımsal problemlerle karşılaştım. Şimdi AMD'nin yazılımında ekran kartımın oyunlarda birincil olarak kullanılamadığını fark ettim. Özellikleri aşağıya bırakıyorum.
Ekran kartı: RX 570.
İşlemci: Ryzen 3200G (APU işlemci).
RAM: 16 GB.
Anakart: B450M-A promax.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    108,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 3.png
    3.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 4.png
    4.png
    121,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 1.png
    1.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Hdmi kablosunu ekran kartına takman yeterli herhangi bir ayar gerekmiyor ek olarak Vega driverini silmen gerekiyor

Hdmi kablosunu ekran kartına takman yeterli herhangi bir ayar gerekmiyor ek olarak Vega driverini silmen gerekiyor
Hocam HDMI kablosu ekran kartına bağlantı kablosuyla takılı. Ekran kartının Vga girişi olmadığı için arada bağlantı kablosu var. Kabloda sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Varsa bile ekran kartının hiç gözükmemesi gerekiyor normalde. Ama Pc’de ekran kartı hala gözüküyor ama kullanamıyorum işte

Hocam HDMI kablosu ekran kartına bağlantı kablosuyla takılı. Ekran kartının VGA girişi olmadığı için arada bağlantı kablosu var. Kabloda sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Varsa bile ekran kartının hiç gözükmemesi gerekiyor normalde. Ama PC'de ekran kartı hala gözüküyor ama kullanamıyorum işte.

Dönüştürücüde sıkıntı olsaydı zaten dediğiniz gibi hiç görmezdi RX 570'i, fakat dönüştürücü kullanmanızı önermem. Yukarıda arkadaşın belirttiği yöntemi dener misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı