Öncelikle merhabalar, bu yazıyı telefondan yazıyorum o yüzden biraz hatalarım olabilir, kusura bakmayın. Ekran kartimin fanının çok ses çıkarması üzerine bilgisayarı tamire götürdüm, keşke götürmeseydim. Sonraki gün bizi hiçbir şekilde aramadılar, ben okul dönüşü sormaya gittim. Sorduğumda ekran kartımın arızalı olduğunu, daha once içi açılmış gibisinden şeyler söylediler. Eve geldigimde kasayı açtım. Ekran kartimi çıkarttım ve bir de oyle denedim. Görüntü yine gelmedi, işlemcimin iGPU'su olduğu için normalde APU kullanıyordum o yuzden görüntü veriyordu. PSU değişikliği de yaptım yine çalışmadı, tüm kabloları söktüm taktım yine olmadı. Şu an sadece anakarttan ve tamircilerden şüpheleniyorum. Normalde kasanın önünde PC açılınca mavi bir ışık yanardı, o da yanmıyor. İşin özü tamirciler çok da bilgisayardan anlamıyor. Sizce anakart mı bozuk yoksa PC statik elektrik mi yaptı? Bu arada tamire götürmeden önce bilgisayar tamamen çalışıyordu, hatta video bile izledim. Ne ayaksa oraya götürdüğümde bilgisayar çalışmıyor, görüntü alamadık dediler. Sizce parça çalınma durumu olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. 1 yorum bile olsa hepinizin yardımını bekliyorum.