TEBİLON Marka AMD R3 3200G APU-ASROCK B550M-HDV-HIKVISION 512GB-HIKVISION 8GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
SSD biraz düşük ve anakart A320, ancak bu etmenler sıkıntı değilse RAM eklenerek gayet güzel kullanılır. Şu an piyasasına göre normalin altında fiyatı var sistemin.
Oyun amaclı almayı dusunen varsa hemen vazgecsın. Gecensene yazın bende boyle 8 GB RAM, A320 anakartlı APU sıstem aldım alalı daha 1sene dolmadan anakart ve kasa harıc tum parcaları degıstım cunku oyunlar ıcın cok yetersız.
Oyun amaclı almayı dusunen varsa hemen vazgecsın. Gecensene yazın bende boyle 8 GB RAM, A320 anakartlı APU sıstem aldım alalı daha 1sene dolmadan anakart ve kasa harıc tum parcaları degıstım cunku oyunlar ıcın cok yetersız.
Şu durumda hiç yoktan bir bilgisayar almak isteyen birisi için kaçırılmaz bir fırsat gibi duruyor. Ayrıca o kadar kötü bir performansı olacağını sanmıyorum. Neler yapabileceğini bilen birisi için çok iyi fiyat.