xet06 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 RAM XPG 8Gb Ram Ekran kartı AMD Radeon 6400 GDDR6 4 GB. Anakart GIGABYTE B450M S2H İşlemci AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Graphics 3.60 G Arkadaşlar sistemim Battlefield 1 kaldırır mı? Çok oynamak istiyorum ama korkuyorum açılmazsa diye.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 23 Ekim 2022 #2 xet06 dedi: Arkadaşlar sistemim Battlefield 1 kaldırır mı? Çok oynamak istiyorum ama korkuyorum açılmazsa diye. Genişletmek için tıkla... Rahat oynarsın bir sıkıntı çıkmaz.
xet06 dedi: Arkadaşlar sistemim Battlefield 1 kaldırır mı? Çok oynamak istiyorum ama korkuyorum açılmazsa diye. Genişletmek için tıkla... Rahat oynarsın bir sıkıntı çıkmaz.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #4 Açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #5 Tek modul 8 olmasa çok rahat oynardın. Şimdi de oynarsın.
xet06 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #6 ZesuN dedi: Rahat oynarsın bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Xeon Haswell dedi: Rahat oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor?
ZesuN dedi: Rahat oynarsın bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Xeon Haswell dedi: Rahat oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor?
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 23 Ekim 2022 #7 xet06 dedi: Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyuna giremiyor musunuz?
xet06 dedi: Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyuna giremiyor musunuz?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #8 xet06 dedi: Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Genişletmek için tıkla... Harici GPU ile açtın değil mi oyunu?
xet06 dedi: Ama oyuna girerken ekran kartınız oyun için minimum gereksinimleri karşılamıyor diyor? Genişletmek için tıkla... Harici GPU ile açtın değil mi oyunu?
xet06 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #9 ZesuN dedi: Nasıl yani oyuna giremiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Giriyorum Ama Uyarı Veriyor Başta ChaosBoost dedi: Harici GPU ile açtın değil mi oyunu? Genişletmek için tıkla... Evet.
ZesuN dedi: Nasıl yani oyuna giremiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Giriyorum Ama Uyarı Veriyor Başta ChaosBoost dedi: Harici GPU ile açtın değil mi oyunu? Genişletmek için tıkla... Evet.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #10 Onu atla hocam MSI Afterburner indirip oyunda hangi ekran kartını kullandığına bak. Atlayamıyorsan o uyarı geldiğinde görev yöneticisine gir ve minimum hardware Check'i durdur.
Onu atla hocam MSI Afterburner indirip oyunda hangi ekran kartını kullandığına bak. Atlayamıyorsan o uyarı geldiğinde görev yöneticisine gir ve minimum hardware Check'i durdur.