elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #21 Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gösterilen OS type kısmından Windows UEFI mode alıp dener misiniz?
Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gösterilen OS type kısmından Windows UEFI mode alıp dener misiniz?
Cihat Sarsılmaz Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 782 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #22 elroNNd dedi: Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yani hangisini seçeyim abimiz direkt anlatmış anlayamadım pek.
elroNNd dedi: Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yani hangisini seçeyim abimiz direkt anlatmış anlayamadım pek.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #23 Cihat Sarsılmaz dedi: Hocam yani hangisini seçeyim abimiz direkt anlatmış anlayamadım pek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben OS type kısmından Windows UEFI mode alıp açmıştım. Muhtemelen olacaktır.
Cihat Sarsılmaz dedi: Hocam yani hangisini seçeyim abimiz direkt anlatmış anlayamadım pek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben OS type kısmından Windows UEFI mode alıp açmıştım. Muhtemelen olacaktır.
Cihat Sarsılmaz Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 782 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #24 elroNNd dedi: Hocam ben OS type kısmından Windows UEFI mode alıp açmıştım. Muhtemelen olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle yaptım OS kısmından UEFI moduna aldım sonra o dediği yere geldim ama geldiğimde zaten en aktif di bende F10 yaptım sevledim tekrar PC durumuna geldiğimde hala ön yükleme aktif değil falan yazıyor.
elroNNd dedi: Hocam ben OS type kısmından Windows UEFI mode alıp açmıştım. Muhtemelen olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle yaptım OS kısmından UEFI moduna aldım sonra o dediği yere geldim ama geldiğimde zaten en aktif di bende F10 yaptım sevledim tekrar PC durumuna geldiğimde hala ön yükleme aktif değil falan yazıyor.