R3 3200G sistem düşük FPS alıyor

Mcbabyface

Hectopat
Geçenlerde APU sistemli bir bilgisayar bir bilgisayar topladım işlemci olarak AMD Ryzen 3 3200G aldım. Yaptığım araştırmalarda 120-150 FPS alması gerektiği CS:GO gibi oyunlarda bile 30 FPS'nin üstüne çıkamıyorum. Ayrıca 120 FPS alınırken 8 GB RAM ile alıyorlardı ama ben APU'nun çift kanalda daha fazla FPS getireceğini bildiğim için çift kanal toplam 16(8+8) GB RAM taktım ama hala 30 FPS alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

RAM Mhz'leri kaç? O da önemli.

Xbox Game Bar açık mı? Eski cihazımda da böyle bir problem yaşadım. Game Bar'ı devre dışı bırakarak düzeltmiştim.

Verdiğim linkte Windows 10 64 bit yazan yazıya tıklayın altında çıkan yerden Adrenalin 2020 Edition 20.9.2 sürümü indirin ve kurun. Eğer işletim sisteminiz Windows 10'dan düşükse Windows 10'a format atın sisteminizi yoksa kuramazsınız driver'ınızı.
Adrenalin 2020 Edition 20.9.2

RAM MHz'leri kaç? O da önemli.

3200 MHz G.Skill Ripjaws.

Ü indirin ve kurun. Eğer işletim sisteminiz Windows 10'dan.

Windows 10 kullanıyorum bu driver tam olarak ne acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
3200 mhz gskill ripjaws

windiws 10 kullanıyorum bu driver tam olarak ne acaaba
Ekran kartınızın driver'ı dostum bunu kurmadan asla gerçek performansı elde edemezsin ben de aynı işlemciyi kullanıyorum. 1 hafta öncesine kadar tek kanalda 95 FPS alırken çift kanal yapınca 120 FPS almaya başladım tek kanal 2133de bile en az 80i görüyor. Ama driver kurulu değilken Call of Duty 2 bile 25-30 FPS anca veriyordu.

Evet, DirectX'den ziyade Adrenalin, Ryzen APU için daha önemli. Attığınız sürüm önerilen sürümse attığınız linkten kurduktan sonra düzelecektir.

Çok teşekkürler.

Dostum söylediğini yaptım ama FPS değerim ortalama 50 oldu acaba 120 civarlarına ulaşmak için ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…