FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 2 Eylül 2020 #1 İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G. RAM: 8 GB. RAM kapasite: 32 GB. Ekran kartı: AMD Vega 8. SSD: 240GB. OBS video cekilip yayın acılır mı?
İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G. RAM: 8 GB. RAM kapasite: 32 GB. Ekran kartı: AMD Vega 8. SSD: 240GB. OBS video cekilip yayın acılır mı?
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 2 Eylül 2020 #2 Açarsınız ama ne kadar akıcı olacağı ve insanları tatmin edeceği tartışılır. Kısacası akıcı bir yayın deneyimi yaşatmaz size.
Açarsınız ama ne kadar akıcı olacağı ve insanları tatmin edeceği tartışılır. Kısacası akıcı bir yayın deneyimi yaşatmaz size.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 2 Eylül 2020 #3 Yayın açarsın, ne kadar kaliteli olur tartışılır. Video çekip YouTube'a atacaksan o daha kaliteli olur.
Yayın açarsın, ne kadar kaliteli olur tartışılır. Video çekip YouTube'a atacaksan o daha kaliteli olur.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 2 Eylül 2020 #4 YouTube'da bir sıkıntı yaşamazsın. Yayın konusunda kalitede ve akıcılıkta sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum.
YouTube'da bir sıkıntı yaşamazsın. Yayın konusunda kalitede ve akıcılıkta sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum.
FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 2 Eylül 2020 #5 Kemânkeş- dedi: Yayın açarsın, ne kadar kaliteli olur tartışılır. Video çekip YouTube'a atacaksan o daha kaliteli olur. Genişletmek için tıkla... Peki zaten benim için Video çekmesi önemli nih dedi: YouTube'da bir sıkıntı yaşamazsın. Yayın konusunda kalitede ve akıcılıkta sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki guzel video ceksin yeter :d
Kemânkeş- dedi: Yayın açarsın, ne kadar kaliteli olur tartışılır. Video çekip YouTube'a atacaksan o daha kaliteli olur. Genişletmek için tıkla... Peki zaten benim için Video çekmesi önemli nih dedi: YouTube'da bir sıkıntı yaşamazsın. Yayın konusunda kalitede ve akıcılıkta sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki guzel video ceksin yeter :d
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 2 Eylül 2020 #6 FT32566 dedi: Peki zaten benim için Video çekmesi önemli Peki guzel video ceksin yeter :d Genişletmek için tıkla... Vega 8' destek var mı bilmiyorum ama varsa AMD ReLive kullanın oyun videosu çekecekseniz. FPS'niz düşmez temiz kayıt alırsınız.
FT32566 dedi: Peki zaten benim için Video çekmesi önemli Peki guzel video ceksin yeter :d Genişletmek için tıkla... Vega 8' destek var mı bilmiyorum ama varsa AMD ReLive kullanın oyun videosu çekecekseniz. FPS'niz düşmez temiz kayıt alırsınız.