Bütçe
2500
WD Green serisi çevre dostu bildiğim kadarıyla yani az enerji kullaniyor ve bu da okuma-yazma hızlarlını etkiliyor. WD Blue ya da Samsung 860 Evo alabilirsin.

Bu PSU'yu önerir misiniz?

Ekleme: Daha iyi ürünler önerilmiş.

Son düzenleme:

Peki o RAM yerine bunu önerir misin?

RAM hızı bildiğim kadarıyla APU'ları çok etkiliyor ve bunun hızı 3200 MHz. Fiyatı da aynı.

Olur. Çok bir fark olacağını sanmıyorum, attığında gayet iyi. Ama sana asıl tavsiyem, İncehesap Gaming Gecesi'nde neredeyse her cuma saat 22.00'da 3200 MHz RAM'ler 260 TL'lere düşüyor. Bakabilirsin.

Acaba sadece PSU alıp eski bilgisayarımın kasasını kullanmam mümkün mü? Artan 300tl ile bir tane 8gb RAM ve bir adet fan alırım diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• kasam.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 31
Olur hocam. Yalnızca parçaların ısınmasını göze alacaksınız.

Sistemdeki APU'yu 1200 AF ve harici ekran kartı ile değiştirmeyi düşünüyorum. APU'nun yüksek performans göstermesi için hızlı, Dual Channel RAM gerekiyor ve bunlar çok pahalı. Ekran kartından tasarruf edip parayı RAM'e veriyorum. Karşılığında da daha az performans almış oluyorum.

Burada gördüğüm tek sorun en fazla 900TL olan (büyük ihtimalle ikinci el) bir ekran kartı bulmak.

İşlemci: AMD Ryzen ™ 3 1200 AF 12nm Yeni Versiyon 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4 İşlemci - İşlemci - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Anakart: Ekran Kartı: ?
RAM: PSU: Kasa: Var
SSD:
Toplam: 2700?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…