WD Green serisi çevre dostu bildiğim kadarıyla yani az enerji kullaniyor ve bu da okuma-yazma hızlarlını etkiliyor. WD Blue ya da Samsung 860 Evo alabilirsin.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Olur. Çok bir fark olacağını sanmıyorum, attığında gayet iyi. Ama sana asıl tavsiyem, İncehesap Gaming Gecesi'nde neredeyse her cuma saat 22.00'da 3200 MHz RAM'ler 260 TL'lere düşüyor. Bakabilirsin.
AeroCool VX PLUS 400W 27A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 400 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 400 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; bilgisayarınızın yeni güç noktası olacak VX PLUS 400' yi...
AeroCool VX PLUS 400W 27A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 400 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 400 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; bilgisayarınızın yeni güç noktası olacak VX PLUS 400' yi...
Sistemdeki APU'yu 1200 AF ve harici ekran kartı ile değiştirmeyi düşünüyorum. APU'nun yüksek performans göstermesi için hızlı, Dual Channel RAM gerekiyor ve bunlar çok pahalı. Ekran kartından tasarruf edip parayı RAM'e veriyorum. Karşılığında da daha az performans almış oluyorum.
Burada gördüğüm tek sorun en fazla 900TL olan (büyük ihtimalle ikinci el) bir ekran kartı bulmak.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.