Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Ağustos 2020 #11 Orada taban hızı yazıyor. Ama bence alınmaz bu anakart.
G Giyuu Femtopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 14 2 Ağustos 2020 #13 Silinen üye dedi: Uyumlu. B450M seçerseniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle düşünüyorum Bora Dere dedi: Depolama göremedim sistemde, elinizde mevcut mu yoksa? Parçalar uyumlu, anakart eski nesil işlemciyle BIOS güncellemesi gerektirir büyük ihtimalle, hepsinin ne kadar tuttuğuna bağlı olarak anakart yükseltilebilir belki. Genişletmek için tıkla... Depolama olarak Sandisk 240 GB SSD alicam ileride 1 tb harddisk alicam yanına Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Silinen üye dedi: Uyumlu. B450M seçerseniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle düşünüyorum Bora Dere dedi: Depolama göremedim sistemde, elinizde mevcut mu yoksa? Parçalar uyumlu, anakart eski nesil işlemciyle BIOS güncellemesi gerektirir büyük ihtimalle, hepsinin ne kadar tuttuğuna bağlı olarak anakart yükseltilebilir belki. Genişletmek için tıkla... Depolama olarak Sandisk 240 GB SSD alicam ileride 1 tb harddisk alicam yanına Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 2 Ağustos 2020 #14 Bora Dere dedi: Anakartın ismini aratıp sitesine girdiğiniz zaman görebilirsiniz. Orada niye öyle yazdığı hakkında bir fikrim yok. Eki Görüntüle 629324 Genişletmek için tıkla... İnternetten bakmadım direk arkadaşın yazdığını baz aldım doğrudur
Bora Dere dedi: Anakartın ismini aratıp sitesine girdiğiniz zaman görebilirsiniz. Orada niye öyle yazdığı hakkında bir fikrim yok. Eki Görüntüle 629324 Genişletmek için tıkla... İnternetten bakmadım direk arkadaşın yazdığını baz aldım doğrudur
G Giyuu Femtopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 14 2 Ağustos 2020 #15 Peki anakart olarak Asus A320 prime kullansam nasıl olur o 3200mhz AM4 soket Giyuu dedi: Peki anakart olarak Asus A320 prime kullansam nasıl olur o 3200mhz AM4 soket Genişletmek için tıkla... A320M-F Ddr4
Peki anakart olarak Asus A320 prime kullansam nasıl olur o 3200mhz AM4 soket Giyuu dedi: Peki anakart olarak Asus A320 prime kullansam nasıl olur o 3200mhz AM4 soket Genişletmek için tıkla... A320M-F Ddr4