R3 3200G sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar Windows 11'e gecmeli miyim?
Ryzen 3 3200G.
8 GB RAM.
Prime A320 M-K.
Valorant gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarır mı ya da sistemim Windows 11'de kasar mı?

Ryzen 3 3200G.
8 GB RAM.
Prime A320 M-K.
Valorant gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarır mı ya da sistemim Windows 11'de kasar mı?
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Intel i51135G7 işlemci var, dahili GPU var ve 1x8 GB 3200 MHz ram var Windows 11 kullanıyordum, 10'a döndüm ancak pekte bir fark yok açıkçası. Windows 11 daha iyiydi kullanım olarak ancak hızda en fazla %5'lik bir artış olmuştur.

Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Intel i51135G7 işlemci var, dahili GPU var ve 1x8 GB 3200 MHz RAM var Windows 11 kullanıyordum, 10'a döndüm ancak pek de bir fark yok açıkçası. Windows 11 daha iyiydi kullanım olarak ancak hızda en fazla %5'lik bir artış olmuştur.

Özellikle Days Gone olmak üzere bazı oyunlarda artış yaşamıştım Windows 10'a geçtiğimde. Onun dışında bende pek bir fark yaşamadım günlük kullanım açısından. Dahili GPU ve tek kanal olduğu için 10 daha rahat olur gibi.

Ryzen 3 3200G.
8 GB RAM.
Prime A320 M-K.

Benim de APU sistem işlemcim seninkinin bir düşüğü işlemci desteklemiyor olarak gözüküyor ama kurdum ve bir sorun yaşamadım Stabil şekilde çalışıyor şu an. (RAM'im 16 GB)

Benim de APU sistem işlemcim seninkinin bir düşüğü işlemci desteklemiyor olarak gözüküyor ama kurdum ve bir sorun yaşamadım Stabil şekilde çalışıyor şu an. (RAM'im 16 GB)
Hocam ram 16 olduğundan belki de rahat çalışıyordur.Valorant girince 8gb ramin hepsini kullanıyor bu durum 11de daha sıkıntı olur.Ram alana kadar 10 devam.

Hocam RAM 16 olduğundan belki de rahat çalışıyordur. Valorant girince 8 GB RAM'in hepsini kullanıyor bu durum 11'de daha sıkıntı olur. RAM alana kadar 10 devam.

Valorant RAM'den daha çok işlemci ağırlıklı bir oyun Windows 10 ile Windows 11 arasında RAM kullanımı açısından pek bir fark yok ama siz bilirsiniz sonra geçersiniz acelesi yok.

Valorant RAM'den daha çok işlemci ağırlıklı bir oyun Windows 10 ile Windows 11 arasında RAM kullanımı açısından pek bir fark yok ama siz bilirsiniz sonra geçersiniz acelesi yok.
Ram önemli hocam dual channel ramle 160 FPS gören var 3200g ile ama ben 100ü geçmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı