Dostlarım selamlar. İyi akşamlar. Alta sistemimi bırakıyorum. Aklımdaki anakart B450M S2H veya V2 versiyonu. Sizce iyi mi olur yoksa bu fiyat bandında indirebileceğiniz daha iyi bir anakart var mıdır?
B450M S2H 400 lira bandında V2 versiyonu 500-900 arası değişiyor.
Dostlarım psuyu değiştiriyorum thermaltake 600w 80+ PSU alacağım. Elimde ki idarelik olacak bir süreliğine yani.
Bir de asus prime b450m-k ii anakart nasıldır sizce s2h dan daha mı iyidir yoksa kötü mü? İyiyse şuan ki PSU kaldırır mı bunu?
Dostlarım PSU'yu değiştiriyorum Thermaltake 600W 80+ PSU alacağım. Elimde ki idarelik olacak bir süreliğine yani.
Bir de ASUS Prime B450M-K II anakart nasıldır sizce S2H'dan daha mı iyidir yoksa kötü mü? İyiyse şu anki PSU kaldırır mı bunu?
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam Thermaltake değiştirme şansım yok çünkü akrabam yurt dışından gelirken getirecek ve sabah burada. Ayrıca ASUS da flashback özelliği varmış S2H da da var mı?
Dostlarım şu an anakarta 600 lira ayırabilirim bu fiyata en iyi ne alabilirim?
Hocam Thermaltake değiştirme şansım yok çünkü akrabam yurt dışından gelirken getirecek ve sabah burada. Ayrıca ASUS da flashback özelliği varmış S2H da da var mı?
En ucuz Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.841,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!