R3 3200G sisteme anakart önerisi

M-K'nın listesinde de HDV'nin listesinde de yok. 3200G ise HDV'nin listesindne var.

Hocam dediğiniz karta baktım fakat ben hem CPU mu destekleyen hem de RAM slotu 2'den fazla olan bir anakart arıyorum 550M-K benim istediğime uygun ama uyumlu olur mu çok teredütteyim.

Hocam dediğiniz karta baktım fakat ben hem CPU mu destekleyen hem de RAM slotu 2'den fazla olan bir anakart arıyorum 550M-K benim istediğime uygun ama uyumlu olur mu çok teredütteyim.

B550M-K'nın listesinde 3200G gözükmüyor ama normalde 3. nesil desteklemesi lazım.

B550M-K'nın listesinde 3200G gözükmüyor ama normalde 3. nesil desteklemesi lazım.

Forumda okudum desteklemiyor yazıyor fakat deneyip kullananlar var hocam ama firma buna garanti vermiyor kesin çalışacak diye. Başka önerebileceğiniz anakart var mı 3nesil destekleyen fazla slotlu anakart. En kötü M-K alıp deneyeceğim.

B550M-P var MSI kanandında ancak o da 3200G ve 3400G ile uyumlu değildir yazıyor sitesinde. B550 kanadında uyumları yok diye biliyorum.

B550M-P var MSI kanandında ancak o da 3200G ve 3400G ile uyumlu değildir yazıyor sitesinde. B550 kanadında uyumları yok diye biliyorum.

ASUS'un sitesinde baktığımda B550M-K'da 3 3100'den başlıyor destek ileride işlemcimide yüksekelteceğim o yüzden düzgün bir anakart düşünüyorum. B450M seriside alabilirim fakat hem RAM slotları az hem de B550 m e göre biraz kötü.

Hocam ASUS Prime B450M-A II bu karta karar verdim işlemcimide destekliyor sanırsam nasıl bu kart ileri dönük sistemi yükseltirken sorun çıkarır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…