F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 25 Temmuz 2020 #11 RedStrawberry dedi: Hocam voltaj vermedim azıcık hızını yükselttim işlemci yandı şu an serviste. Genişletmek için tıkla... Siz yanlış bir işlem yapmış olmalısınız.
RedStrawberry dedi: Hocam voltaj vermedim azıcık hızını yükselttim işlemci yandı şu an serviste. Genişletmek için tıkla... Siz yanlış bir işlem yapmış olmalısınız.
55superx Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 25 Temmuz 2020 #12 RedStrawberry dedi: Hocam voltaj vermedim azıcık hızını yükselttim işlemci yandı şu an serviste. Genişletmek için tıkla... Azıcık derken 4.0GHz işlemciyi 5.0GHz yapmadın umarım
RedStrawberry dedi: Hocam voltaj vermedim azıcık hızını yükselttim işlemci yandı şu an serviste. Genişletmek için tıkla... Azıcık derken 4.0GHz işlemciyi 5.0GHz yapmadın umarım
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #13 kandes2 dedi: Yaptığın tüm adımları, işlemleri anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master üzerinden hızını yükselttim işlemcinin sonra uygula dedim sistemin yeniden başlatılması gerek dedi başlattım bir daha PC açılmadı.
kandes2 dedi: Yaptığın tüm adımları, işlemleri anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master üzerinden hızını yükselttim işlemcinin sonra uygula dedim sistemin yeniden başlatılması gerek dedi başlattım bir daha PC açılmadı.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Temmuz 2020 #14 RedStrawberry dedi: Ryzen Master üzerinden hızını yükselttim işlemcinin sonra uygula dedim sistemin yeniden başlatılması gerek dedi başlattım bir daha PC açılmadı. Genişletmek için tıkla... Kaç yaptın?
RedStrawberry dedi: Ryzen Master üzerinden hızını yükselttim işlemcinin sonra uygula dedim sistemin yeniden başlatılması gerek dedi başlattım bir daha PC açılmadı. Genişletmek için tıkla... Kaç yaptın?
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #15 55superx dedi: Azıcık derken 4.0GHz işlemciyi 5.0GHz yapmadın umarım Genişletmek için tıkla... Yok 3.8GHz yaptım yapmaz olaydım
55superx dedi: Azıcık derken 4.0GHz işlemciyi 5.0GHz yapmadın umarım Genişletmek için tıkla... Yok 3.8GHz yaptım yapmaz olaydım
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 25 Temmuz 2020 #16 kandes2 dedi: Kaç yaptın? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum. Herhalde Manuel moddaki her şeyi tam ayar yapmış.
kandes2 dedi: Kaç yaptın? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum. Herhalde Manuel moddaki her şeyi tam ayar yapmış.
55superx Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 25 Temmuz 2020 #17 RedStrawberry dedi: Yok 3.8GHz yaptım yapmaz olaydım Genişletmek için tıkla... İşlemci modeli neydi ?
RedStrawberry dedi: Yok 3.8GHz yaptım yapmaz olaydım Genişletmek için tıkla... İşlemci modeli neydi ?
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #18 Kayseri Mantısı dedi: Ben de merak ediyorum. Herhalde manuel moddaki her şeyi tam ayar yapmış. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master üzerinden yapmıştım 55superx dedi: İşlemci modeli neydi ? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com kandes2 dedi: Kaç yaptın? Genişletmek için tıkla... 3.8GHz yaptım
Kayseri Mantısı dedi: Ben de merak ediyorum. Herhalde manuel moddaki her şeyi tam ayar yapmış. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master üzerinden yapmıştım 55superx dedi: İşlemci modeli neydi ? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com kandes2 dedi: Kaç yaptın? Genişletmek için tıkla... 3.8GHz yaptım
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 25 Temmuz 2020 #19 Ben de bugün azıcık bir voltaj vermiştim sonra bilgisayar donmuştu kapatıp yeniden açtığımda sıkıntısız açıldı. Ucuz atlatmışım.
Ben de bugün azıcık bir voltaj vermiştim sonra bilgisayar donmuştu kapatıp yeniden açtığımda sıkıntısız açıldı. Ucuz atlatmışım.
55superx Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 25 Temmuz 2020 #20 RedStrawberry dedi: Ryzen Master üzerinden yapmıştım AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 3.8GHz yaptım. Genişletmek için tıkla... O hızla işlemci yanmaz. Otomatik voltajda bile yanmaz. Bence ya işlemcide başka bir sorun vardı ve bozuldu ya da BIOS bile resetlemeden işlemciye "yandı" diyorsun. Kayseri Mantısı dedi: Ben de bugün azıcık bir voltaj vermiştim sonra bilgisayar donmuştu kapatıp yeniden açtığımda sıkıntısız açıldı. Ucuz atlatmışım. Genişletmek için tıkla... 1.4V üzeri voltaj vermediğin sürece sorun olmaz. Bir de uzun vadede zarar vermemesi için sıcaklık 80 derecenin altında olsun.
RedStrawberry dedi: Ryzen Master üzerinden yapmıştım AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 3.8GHz yaptım. Genişletmek için tıkla... O hızla işlemci yanmaz. Otomatik voltajda bile yanmaz. Bence ya işlemcide başka bir sorun vardı ve bozuldu ya da BIOS bile resetlemeden işlemciye "yandı" diyorsun. Kayseri Mantısı dedi: Ben de bugün azıcık bir voltaj vermiştim sonra bilgisayar donmuştu kapatıp yeniden açtığımda sıkıntısız açıldı. Ucuz atlatmışım. Genişletmek için tıkla... 1.4V üzeri voltaj vermediğin sürece sorun olmaz. Bir de uzun vadede zarar vermemesi için sıcaklık 80 derecenin altında olsun.