R3 3200G ve Gigabyte A320M S2H sisteme GPU tavsiyesi

Son düzenleme:
Hocam işlemci RX 570 gibi kartları besleyebilir. Benim tavsiyem anakartı B450 serisi ile değiştirmeniz. İleride mutlaka OC ihtiyacınız olacak.

Vallahi hocam maksimum 2500 TL'ye kadar çıkabilirim. Yani bayağı randımanlı olur mu bu parçalarla yenilersem.

Hocam yukarıda "Anakart değiştirin" yazan arkadaşların neden yazdığını anlamışsınızdır diye düşünüyorum. İleride almış olduğunuz bir işlemciye belki overclock gerekebilir. Ayrıca A320 çipset, bütçe olduğu sürece en son tercihtir.

Eğer işlemci değiştirirseniz yukarıda attığım ikili çok iyi olur.

Eğer işlemciniz değişmeyecekse, aynı işlemci ile devam edip ekran kartı takarım diyorsanız RX 570 öneririm.

Vallahi hocam maksimum 2500 TL'ye kadar çıkabilirim. Yani bayağı randımanlı olur mu bu parçalarla yenilersem.
Eğer bütçeniz maksimum 2500 TL ise atmış olduğum ikili, sizin için en iyi seçenek olabilir.

Anakart değiştirmene gerek yok @f3turan'ın dediği gibi yapman mantıklı.

Teşekkürler hocam.

Gigabyte A320M S2H anakart da hız aşırtma desteği varmış. Yapanlar olmuş hocam. Peki Ryzen 3 3200 g ile devam edip RX 570 8 GB ekran kartını taksam randıman alır mıyım darboğaz yapar mı?

Hocam Gigabyte A320M S2H anakart üzerinde overclock desteği varmış. Kullanıp yapanlar varmış. Bir de Ryzen 3 3200G ile devam etsem üzerine RX 570 8 GB ekran kartını taksam randıman alır mıyım oyunlarda. Darboğaz yapar diyen arkadaşlar da var.
O işlemci 1650 Super besleyebilir. 1650 Super takıp kullanın sıkıntı çıkmaz.

Ryzen 3 3200 g için mi besler dediniz hocam.

Son düzenleme:
Hocam işlemciye çok yüklenen oyunlarda darboğaz yaşarsınız örneğin BF5 veya RDR2 ama çok hissettireceğini sanmıyorum.

İmkanınız varken direkt 3100 + 1650 Super kombosunu alın. 3200G ve RX 570 ikilisinden çok daha iyi performans verecektir.

Hocam işlemci RX 570 gibi kartları besleyebilir. Benim tavsiyem anakartı B450 serisi ile değiştirmeniz. İleri de mutlaka OC ihtiyacınız olacak.

Gigabyte A320M S2H anakart üzerinde overclock desteği varmış ama.
İmkanınız varken direkt 3100 + 1650 Super kombosunu alın. 3200G ve RX 570 ikilisinden çok daha iyi performans verecektir.

Anakart değiştirmeme gerek yok değil mi, işlemci ve ekran kartı uyum gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…