R3 3200G ve GTX 1650 Super darboğaz yapar mı?

3200G'yi arkadaşım 6500 XT ile kullanıyor. PCI-e 3.0 da 1650 ayarında zaten ona rağmen çoğu oyunda %99'u göremiyor hele kalabalık alanda bayağı düşüyor değerler.

Vallahi AMD kartlar hakkında fikrim yok kendim i3-9100F ve 1650 Super kullanıyorum hiçbir oyunda darboğaz olmadı biraz daha araştırmak gerek anlaşılan.

Aslında 9100F tekli çekirdek gücü olarak 3200G'den iyi.

3200G'yi arkadaşım 6500 XT ile kullanıyor. PCI-e 3.0 da 1650 ayarında zaten ona rağmen çoğu oyunda %99'u göremiyor hele kalabalık alanda bayağı düşüyor değerler.

Peki çok mu rahatsız eder darboğaz? Maalesef işlemciyi de değiştiremem şu an.

Darboğaz teknik olarak sisteme zarar vermez. Ekran kartını alabilirsiniz. İleride de işlemci alabilirsiniz.

Darboğaz teknik olarak sisteme zarar vermez. Ekran kartını alabilirsiniz. İleride de işlemci alabilirsiniz.
Hocam o zaman ben şöyle yapıyim. Ekran kartını aldıktan sonra ve bide biraz oyun aldıktan sonra işlemciye biriktiriyim paramı zaten 2 3 aya alırım işlemciyi yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Online oyunlarda fazlaca drop yaşarsın. Fakat AAA dediğimiz yani hikayeli oyunlarda çok fazla sorun yaşamazsın arada bir FPS dalgalanır o kadar.

Peki GTX 1650 alsam darboğaz olur mu?

Darboğazdan korkup 1650 almaya değmez hocam.

Onda da olur. 1650S alman daha mantıklı çünkü 1650 alınacak bir kart değil artık. 1650S ile arasında da 10-15 FPS var. Neyse.

O zaman en en kötü FPS sabitlerim Online oyunlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…