questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #21 Recx and Flex dedi: Termal macunu ne zaman yenilettiniz? Yanlış sürmüş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 ay oldu.
Recx and Flex dedi: Termal macunu ne zaman yenilettiniz? Yanlış sürmüş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 ay oldu.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 16 Şubat 2021 #22 questa dedi: 1 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Fazla yada az sürersiniz sıcaklık artışı olabiliyor önerim elinizde hala varsa temizleyip tutarlı bir şekilde sürmeniz.
questa dedi: 1 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Fazla yada az sürersiniz sıcaklık artışı olabiliyor önerim elinizde hala varsa temizleyip tutarlı bir şekilde sürmeniz.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #23 Recx and Flex dedi: Fazla yada az sürersiniz sıcaklık artışı olabiliyor önerim elinizde hala varsa temizleyip tutarlı bir şekilde sürmeniz. Genişletmek için tıkla... Termal macunumu doğru sürdüm bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda ancak ani drop yaşıyorum benim sıkıntım bu.
Recx and Flex dedi: Fazla yada az sürersiniz sıcaklık artışı olabiliyor önerim elinizde hala varsa temizleyip tutarlı bir şekilde sürmeniz. Genişletmek için tıkla... Termal macunumu doğru sürdüm bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda ancak ani drop yaşıyorum benim sıkıntım bu.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 16 Şubat 2021 #24 questa dedi: Termal macunumu doğru sürdüm bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda ancak ani drop yaşıyorum benim sıkıntım bu. Genişletmek için tıkla... Hocam 80 derece normal değil sıcaklıktan dolayı drop yaşıyorsunuz zaten.
questa dedi: Termal macunumu doğru sürdüm bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda ancak ani drop yaşıyorum benim sıkıntım bu. Genişletmek için tıkla... Hocam 80 derece normal değil sıcaklıktan dolayı drop yaşıyorsunuz zaten.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #25 Recx and Flex dedi: Hocam 80 derece normal değil sıcaklıktan dolayı drop yaşıyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Peki tavsiyeniz nedir?
Recx and Flex dedi: Hocam 80 derece normal değil sıcaklıktan dolayı drop yaşıyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Peki tavsiyeniz nedir?