Dostum tavsiye etmem, Asus TUF B450 Pro 3 3200G ile sorun yaşadım. Deli gibi drop, oyundan atmalar, ses var ekran yok sorunları, işlemci performansında sistem açıldıktan 10dk sonra ciddi düşüşler... Nerden bulaştım bu belaya der durursun.
Dostum tavsiye etmem, Asus TUF B450 Pro 3 3200G ile sorun yaşadım. Deli gibi drop, oyundan atmalar, ses var ekran yok sorunları, işlemci performansında sistem açıldıktan 10dk sonra ciddi düşüşler... Nerden bulaştım bu belaya der durursun.
Elbette var, Sen aslında Vega 8 de GPU overclocking yapmıyorsun, APU overclocking yapıyorsun. Dolayısıyla nasıl ki ram frequansının CPU overclocking performansını arttırıyorsa, aynı şekilde apu overclocking de de artacaktır. Başta drop sorununu minimize eder.
1600 MHz yapmanı kim söyledi ki sana? Stok frekansı 1200 MHz. Ben 1.15V voltaj vererek ancak yaptım 1600 MHz'i. Doğrudan verirsen tabi ki donar. Başkasının frekansıyla OC mi yapılır? Ufak ufak arttıracaksın.
Elbette var, Sen aslında Vega 8'de GPU overclocking yapmıyorsun, APU overclocking yapıyorsun. Dolayısıyla nasıl ki RAM frekansının CPU overclocking performansını arttırıyorsa, aynı şekilde APU overclocking de de artacaktır. Başta drop sorununu minimize eder.