R3 3200G'nin oyun performansı nasıldır?

mindestruido

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Oncelikle topladigim 2. el sistemi sunmak istiyorum;
  • Gigabyte B450M S2H.
  • AMD Ryzen 3 3200G.
  • Crucial Ballistix Sport 8x2 3200 MHz.
+Onceki bilgisayarimin PSU ve diskleri duruyor;
  • Corsair builder 450vs.
  • Kingston 120 GB SSD - WD 320 GB HDD.
Ayrica monitörüm 1366X768.

Bu sistemin oyun performansi nasildir? Ikinci el alınır mı? Genellikle Online oyunlar oynuyorum, CS, Valorant, LoL tarzi ama hikayeli, offline -ornegin The Witcher 3, GTA 5 gibi- oyunlari dusuk ayarlarda 30 FPS akici oynatsa yeterli benim icin. Zaten sistemi alirsam OC yapip kullanacagim.

Asil sistemim GTX 1050 Ti, Intel i5 2. nesil, 8 GB 1333 MHz RAM, bu sistemden yukarida topladigim sisteme gecmek istiyorum, mantikli midir? Cunku islemci ve RAM kaynakli drop, kasmalar falan yasiyorum. Hem yukaridaki sisteme gecersem oyunlari daha stabil oynayacagimi dusunuyorum. Simdiki sistemi upgrade edemiyorum cunku bütçem yok. Yardimci olan herkese simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İstediğiniz oyunlar burada vardır

Ben 2. el almıştım geçen sene 2700 tl gibi bir fiyata bence alınır , GTA 5 şu an mevcut ve 50-60 arası değişiyor ayarlarına hiç dokunmadım kendi ayarladı başka sorunuz varsa sorabilirsiniz

3200G Vega dahili grafik birimi ile günümüzde low grafik ayarlarında iş yapabilecek bir işlemci.

Bütçen nedir?

Bütçeniz ne kadar hocam? Ayrıca topladığınız sistem ne kadara mâl oldu?

Elimde olan sistemin guc kaynagi ve diskleri haric bilesenlerini satacagim Bu parayla halletmeyi dusunuyorum olmazsa uzerine 300-400 tl falan eklemeyi dusunuyorum. Bir seyler satmadan alabilecek gucum yok maalesef.

@ok3902 , kullanmaniza sevindim cs falan performansiniz ne durumda acaba.

Dediğiniz oyunları akıcı bir biçimde çalıştıracağına eminim

Maalesef CS oynamıyorum hiç denemedim

Dediğiniz oyunları akıcı şekilde açar açmasına hocam ama sadece CS Valorant LoL oynayacaksanız bu durum geçerli ileride bir hikayeli oyun atayım derseniz maalesef sisteminiz %90 yetmeyecek.

O işlemci GTX 1050 Ti için yetersiz. i7 2600-3770'ye geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…